5 întrebări și răspunsuri despre cea mai controversată industrie din România

 

Deși țara noastră este lider mondial în această industrie, videochatul rămâne unul dintre cele mai controversate domenii. Într-o societate conservatoare, așa cum este cea din România, videochatul reprezintă un subiect despre care oamenii nu vorbesc, dar despre care își formează opinii greșite. Contrar credinței populare, meseria de model de videochat a devenit una dintre cele mai benefice și căutate în rândul româncelor.

Motivul pentru care prejudecățile referitoare la acest domeniu iau din ce în ce mai multă amploare, este acela că multe persoane nu primesc răspunsuri la anumite întrebări. Fie că vrei să activezi în această industrie, fie că, pur și simplu, ți-ai dori să clarifici anumite aspecte, continuă să citești acest articol pentru a descoperi lucrurile neștiute despre videochat.

Iată care sunt cele mai frecvențe întrebări despre industria videochatului:

Întrebarea 1: Ce înseamnă, de fapt, să faci videochat?

Răspuns: În linii mari, videochatul înseamnă comunicarea prin intermediul internetului, cu ajutorul unei camere web. A fi un model de videochat nu înseamnă doar să te dezbraci, întrucât fiecare persoană poate decide dacă discuțiile pe care le poartă au caracter erotic sau non-erotic. De altfel, chiar dacă românii au impresia că activitatea sexuală este predominanța, pentru a face videochat trebuie să fii o persoană inteligență, cu un șarm personal, înarmată cu răbdare și atitudine pozitivă. În orice caz, dacă vrei să afli mai multe detalii despre această activitate, Beyou Studio este site-ul care îți poate oferi informații în acest sens. De asemenea, tot aici poți descoperi și alte lucruri pe care nu le știai despre videochat.

Întrebarea 2: Este legal să faci videochat în România?

Răspuns: În România, activitatea de videochat este complet legală. Deși în trecut au fost descoperite studiouri care funcționau ilegal, în ziua de azi, majoritatea studiourilor de videochat își desfășoară activitatea în conformitate cu legea în vigoare. Așadar, poți practica această meserie și să beneficiezi de toate avantajele care vin odată cu angajarea, precum asigurarea medicală sau obținerea pensiei. Mai mult decât atât, firmele din această industrie nu încep colaborarea cu niciun model înainte de a încheia un contract de muncă.

Întrebarea 3: Ce avantaje îți poate aduce acest job?

Răspuns: Pe lângă faptul că poți ajunge independentă din punct de vedere financiar, această meserie are o mulțime de alte avantaje. În primul rând, îți poți stabili singură programul de lucru, alegând între ture de zi sau de noapte, ceea ce înseamnă că poți desfășura și alte activități, în paralel. În al doilea rând, dacă activezi în acest domeniu, nu vei avea parte de monotonie, având în vedere că tot timpul interacționezi cu persoane noi, de la care poți învăța o mulțime de lucruri. În plus, multe dintre studiourile de videochat pun la dispoziția modelelor echipe de make-up artiști, hairstylisti, maseuri și chiar psihologi. În general, persoanele care fac videochat ajung să se cunoască mai bine, să învețe să comunice cu cei din jur și chiar să obțină ceea ce își doresc de la ceilalți.

Întrebarea 4: Cum trebuie să arăți pentru a lucra în această industrie?

Răspuns: În niciun caz nu trebuie să ai dimensiunile perfecte pentru a putea practica această meserie. Persoanele care accesează site-urile de videochat nu caută neapărat femei care să arate impecabil ci, mai degrabă, pe cineva cu care să poată purta o conversație, fie ea erotică sau non-erotică. Bineînțeles, este important să ai un aspect fizic plăcut și să știi cum să îți pui în valoare calitățile, dar mult mai important este să ai încredere în ține și să fii o persoană sociabila.

Întrebarea 5: Care este vârsta ideală pentru a fi model de videochat?

Răspuns: Pentru a fi model de videochat este obligatoriu să ai 18 ani împliniți, adică să fii majoră. Întrucât site-urile de videochat se adresează persoanelor majore, una dintre condițiile impuse este aceea că și modelele să aibă minimum 18 ani. Cu toate astea, videochatul poate fi practicat și de femei care au 35-40 de ani, atâta vreme cât acestea au un aspect fizic tineresc și au grijă de felul în care arată.

În concluzie, chiar dacă videochatul este cea mai controversată industrie din România, acest lucru nu înseamnă că această meserie este una de blamat. Înainte de a-ți contura o opinie, informează-te și descoperă toate punctele de vedere.

Please follow and like us:
0

One Reply to “5 întrebări și răspunsuri despre cea mai controversată industrie din România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *