Aer condiționat de pe Badabum.ro – membru de încredere al familiei pe timp de vară

Aerul condiționat a devenit o necesitate în perioada modernă. Nu se știe de ce, dar verile din ultimii ani sunt mai calduroase ca niciodată. Familia Ilie stă În București într-un apartament închiriat de aproximativ 5 ani.  Deși familia lor nu este formată din mulți membri, ei au observat pe parcusul acestei perioade că de la an la an este mai cald în livingul lor, ca să nu mai vorbim de camere, unde mobila abia mai încape. Este adevărat, soarele bate toată ziua doar pe partea din față a blocului, adică pe partea unde este apartamentul, de aceea un aer conditionat ar fi ideal în locuința familiei Ilie.

Apogeul a fost atunci când la umbră s-au anunțat 40 și ceva de grade celsius. Au anunțat la TV că nimeni nu are voie să iasă din casă, nici măcar pâna la chioșcul de la colțul blocului, pentru că „se moare pe capete”. O asemenea expresie nu a sper

 

iat-o pe doamna Ilie și cu atât mai puțin pe domnul Ilie, însă a doua zi pe când pregăteau micul dejun…

Aparatul de aer condiționat – tehnologia cu care familia Ilie s-a răcorit

„Aparatul de aer condiționat vă va ajuta”, le-a spus unul dintre vecini atunci când familia Ilie, imediat dupa dejun, l-a vizitat. Nu este nici un fel de aluzie, dar familia Ilie provine dintr-un sat îndepartat, un sat aproape uitat de Statul Român și nu știau ce este acela aer condiționat.

Vecinul a fost dispus să le ofere înformațiile nec

 

esare, însa domnul Ilie nu înțelegea absolut nimic, așa că le-a arătat ceea ce poate face aparatul lui de aer condiționat. Uimiți cei doi au vrut să facă rost de o astfel de tehnologie care le-ar fi schimbat viața în acea vară. Când au auzit că acesta poate fi folosit și iarna, iar întreținerea va scădea, nu au mai stat deloc pe gânduri.

Dar vecinul le-a mai spus că, atunci când el și-a cumpărat un astfel de aparat era foarte scump și că este posibil să nu găsească prețuri avantajoase, însă o să încerce să îi ajute și să le gasească o altă variantă.

Vecinul este un mare utilizator al internetului, zilnic intra pe Facebook și postează ce face, ce mănâncă, pe unde se plimbă și astfel a apelat la unul dintre prietenii lui pe care îi are pe această platformă.

Acesta le-a recomandat un site foarte cunoscut, chi

 

ar a fost mirat de faptul că acesta nu cunoștea respectivul magazinul online. Au accesat link-ul trimis și au descoperit un nou nume ce avea să le schimbe toate electrocasnicele pe care le aveau în casă, atât familiei Ilie cât și vecinului – Badabum.ro.

Sistemele de aer condiționat pe care toată lumea și le dorește

După descoperirea magazinului online Badabum.ro trebuie mentionate urmatoarele:

  • Familia Ilie se bucură de cel mai performant aparat de aer condiționat pe care l-au achiziționat la un preț avantajos în ziua în care vecinul a intrat pe Facebook. Astăzi domnul Ilie este un adevarat expert în acest domeniu și le-a recomandat tuturor celor din satul său natal această „aparatura” de calitate superioară.
  • Vecinul și-a schimbat, și-a îmbunătătit și și-a achiziționat produsele electrocasnice pentru că Badabum este magazinul online cu stocuri nelimitate, dotat cu tot ceea ce au nevoie clienții actuali, dar și viitorii clienți.

Iată o poveste, care deși este fictivă, este cât se poate de reală, în special în România zilelor noastre.

lg-lg-aparat-de-aer-conditionat-inverter-d18rl-18-000btu-clasa-a-plus-plus-60986

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *