Căldură mare, bloggere!

Cu toate că sunt obosită, nu pot să dorm, este prea cald, aerul frige. Ventilatorul învârte conștiincios aerul din cameră, dar parcă fără nici un spor. Mda, asta este! În lipsă de aer condiționat e bun și ventilatorul, nu? Încerc să scriu un articol, dar nu am nici o idee despre ce sau cine. Ce mai contează? Știu că din cauza codului galben de caniculă nu pot eu să scriu, este dovedit științific. De ce mă întrebi numele cercetătorului care a demonstrat asta? De unde să știu eu? Este clar că din cauza temperaturii foarte mari totul se lichefiază, așa că de ce nu ar avea aceeași soartă și gândurile mele?

Și totuși…există speranță. Scriu! Doamne cum îmi zboară degetele pe tastatură, nici nu îmi vine să cred. Hmmm…nu trebuia să mă laud singură, am pierdut ideea, cred că s-a topit. Sper ca până termin eu articolul de scris să nu dispară toate. Păcat! Cred că ar fi mai bine să fac o scurtă pauză. Am nevoie de un pahar cu suc rece (coca-cola firește) și o țigară. Dacă nu știați, aceste două chestii aparent dăunătoare sunt aliații mei de nădejde în lupta împotriva caniculei.

Ar mai fi și înghețata, dar cum nu mi-a trecut să îmi cumpăr în drum spre casă, acum nici nu se pune problema să merg până la magazin, risc să mă topesc și să mă lipesc de asflat. Și ar fi păcat. Cel puțin mie mi-ar părea tare rău să se întâmple așa ceva, chit că aș fi singura persoană care ar avea asemenea trăiri.

Cola și-a făcut efectul. Acum mă întreb de ce oare mă chinui să scriu în loc să stau frumos în pat și să mă uit la filme, că oricum scriu numai aiureli de doi bani? Păi trebuie să fac ceva, nu? Mă enervează fontul pe care l-am setat, literele sunt prea mici, mă chinui să citesc ce am scris. Ahh, da, mi-am uitat ochelarii la servici, dar nu contează. Am citit undeva că fontul folosit pe blog trebuie să fie mare, să nu se chinuie oamenii să citească. În fond și la urma urmei trebuie să ofer confort maxim vizitatorilor acestui blog, să stea să citească, nu să-l închidă repede.

Gata cu aiurelile, am modificat mărimea fontului, parcă arată mai bine. Nu sunt mulțumită pe deplin cum arată blogul acesta, o să mai fac modificări când o să-mi mai vină vreo idee creață. Deocamdată nu am niciuna, din cauza caniculei, logic!

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *