Cărucioarele Quinny sunt produse mai degrabă pentru tine decât pentru bebelușul tău

Cărucioarele de copii produse de Quinny au atâtea particularități și specificații și au un nivel de calitate atât de ridicat încat cel mai probabil bebelușul tău nu va face diferența dintre un cărucior de acest tip și un cărucior mai puțin pretențios. Atunci de ce să îl cumperi? Cumpară-l pentru tine. Tu, ca părinte ultraprotectiv și care caută stilul în orice, vei găsi cărucioare pentru strumful tău care să te facă să exclami „Da, îl cumpăr!”.

Îți place ție pentru că numai într-un cărucior Quinny, pozele cu bebelușul dormind vor ieși numai bune de înrămat, de pus pe Facebook, pe Instagram și de admirat pe parcursul anilor.

Dotările căruciorului Quinny sunt cele de care vrei cu tot dinadinsul să beneficieze bebe-ul tau

caruciorul quinny este unul ce ofera siguranta celui mic

Caruciorul importat de la producatorul Quinny nu este niciodată simplu, indiferent de model. Totuși, complexitatea are rolurile ei bine stabilite, iar fișa tehnica a acestuia este destul de lungă, de parcă ar fi un carucior cu motor deci compex, plin de parametri.

Dacă este așa, atunci să vezi cat de bine se va simti copilasul tau in carucioarele Quinny de la ilbambino! Iată în lista de mai jos numai âateva exemple de cărucioare din acestea. Este doar un preview la ceea ce poți vedea accesând magazine online de profil de tipul Ilbambino.ro:

  • Cărucior Moodd 3 Quinny Purple Place

Numai din denumire îți dai seama că nu e de joacă aici. Căruciorul este un punct de atracție pentru părinții înclinați către design. Poți instala un landou dacă pleci în călătorie cu bebelușul, poți plia căruciorul cu amortizor, există parasolar, accesorii reglabile, mânere, opritor pentru roți și nu mai are rost continuarea.

  • Cărucior Moodd 3 Quinny  Black Irony (Black Irony este ediție limitată 2016!)
  • Cărucior Buzz 3 Quinny Pink Blush, Pink Precious sau Red Revolution

Acesta se depliază în mod automat, vine la pachet cu 2 tipuri de landouri pliabile și cu un scaun auto pentru copilași. Ei bine, de data asta scrie în manual că este destinat confortului deplin al micuților, dar nu asta, pâna la urmă, îți place cel mai mult și cel mai mult la un cărucior?

  • Carucior Yezz Quinny Lime Flow

Dacă bebelușul tau are deja 6 luni (sau dacă nu are 3 ani și jumatate). Atunci iată aici, la acest model, cum tehnologia de ultimă generație legată de materiale, fiabilitate, ergonomie, disponibilitate, siguranță și confort acționează. La nevoie îl poți plia prin mecanismul de umbrelă, apoi să îl porți pe umăr (și copilașul în brațe), este ca un OZN pentru micul tău extraterestru.

  • Pachete diverse cărucioare Quinny + produse asociate

Bineînțeles, că și nivelul de preț este pe masură, dar niciun cost nu este prea mare când vine vorba de tot ce este mai bun pentru bebelusul tau si pentru produsele și accesoriile performante cu care te-ai obișnuit. Iar modelele de mai sus se află chiar pe site-ul acela, Ilbambino.ro, așadar accesează Ilbambino.ro și delectează-te! Informează-te, compară, analizează, discută și cu celălalt părinte și ia o decizie care să te mulțumească.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *