Casa mereu curata

Anul acesta am cumparat o casa foarte frumoasa in oras. Este destul de mare si incapatoare. Are un living imens, trei dormitoare, bucatarie si doua bai. Totul a fost nou-nout insa, inainte de a ne muta, a trebuit sa fac o curatenie ca la carte. Desi constructorul a avut grija sa curete cat de cat, inca mai erau urme de praf, in special pe parchet si gresie. De aceea, trebuia sa spal bine, de cateva ori, inainte de a aduce mobila.

Pentru ca nu am incredere in detergentii si ustensilele din marile lanturi de magazine, am cautat sa achzitionez produse speciale pe care le folosesc in institutii. Deoarece cumnata mea lucreaza intr-o clinica privata, mi-a recomandat produsele pe care le cumpara ei pentru curatenie. Asa am descoperit magazinul Sanito.ro.

Acesta este un magazin profesionist care are o experienta in vanzarea si promovarea produselor de curatenie, dezinfectare si igienizare, de peste 12 ani. Colaboreaza cu peste 5000 de companii din tara. Asa ca am zis ca aici voi gasi exact ceea ce imi trebuie pentru a avea casa mereu curata. In primul rand, imi doream niste mopuri profesionale. Cele pe care le gaseam in comert era subtiri si dupa prima utilizare erau numai bune de aruncat la gunoi.

Am comandat mai multe modele de mop. Primul a fost un mop rasant Blizzard, de 40 de cm, de la Ecolab. Acesta este utilizat pentru a aduna mizeria si praful fin. Designul sau este ideal pentru a patrunde si in colutrile cele mai dificile si se poate folosi atat pe o podea uscata cat si pe una umeda. Se utilizeaza pe parchet si pe gresie. Deci, este unul din produsele care imi trebuie.

Am mai luat si patru mopuri Mini Aquva tip Spaghetti, de la Veromop. Este unul din modelele folosite cu precadere in birouri si spatii comerciale unde se aduna foarta multa mizerie si trebuie facuta o curatenie in profunzime.

Am mai luat o perie de curatat peretii de la Veromop. Este ideala pentru indepartarea prafului, a panzelor de paianjen si a diverselor tipuri de mizerie de pe pereti. Alte produse achizitionate au fost lavetele universale pentru praf, de la Prima. Se pot folosi pe absolut orice suprafata. In plus, am luat si o galeata cu storcator, semiovala.

In plus, am comandat si detergenti profesionali de la magazinul Sanito.ro. Acestia sunt mult mai eficienti si au o putere de curatare mult mai mare si de eliminare mult mai eficienta a bacteriilor.

Produsele comandate au ajuns in 48 de ore de la plasarea comenzii. Pot sa spun ca am folosit absolut toate ustensilele comandate. Acestea sunt de o calitate exceptionala. Nu numai ca am lucrat excelent cu ele, dar detergentii au curatat foarte bine si au lasat un miros de prospetime extraordinar.

Acum casa mea este luna si sunt gata sa aduc mobila noua. Sunt absolut incantata de produsele de la Sanito.ro. Le-am recomandat tutror prietenelor mele pentru a asigura o curatenie exemplara. Si eu voi folosi in continuare produsele de la Sanito.ro pentru ca m-am convins ca doar acestea imi asigura curatenia locuintei.

Iar mopul Mini Aquva tip Spaghetti imi demonstreaza in fiecare zi acest lucru.

Please follow and like us:
0

One Reply to “Casa mereu curata”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *