Câteva cuvinte despre videochat și Lucky Studio

videochat

Nu pot să scriu un articol despre activitatea Lucky Studio bazându-mă pe experiența mea ca model de videochat, că nu am așa ceva, din păcate sau din fericire, depinde din ce unghi privești situația. Eu nu blamez și nici nu ridic în slăvi un astfel de job și prefer să fiu imparțială și să gândesc la rece, deși această activitate este una fierbinte.

Am găsit multe informații în mediul online despre videochat și despre lumea roz a fetelor frumoase și deștepte care câștigă într-o zi câți alții într-o lună și care își permit să închirieze apartamente de lux, să își cumpere haine de firmă, să meargă în excursii și să se întrețină singure la facultate, dacă este cazul.

În definitiv ce angajator îți mai poate garanta că poți câștiga între 300 si 800 de lei/zi în această lume în care o persoană care are un salariu minim castigă abia 900 de lei pe lună? Un câștig așa de mare poate părea la prima vedere imposibil, dar cred că în cazul acesta nu se exagerează. Un studio de videochat este în fond și la urma urmelor o afacere foarte profitabilă și persoanele (oamenii de afaceri și modelele) care s-au orientat în această direcție au numai de câștigat, chiar și în perioadă de criză.

Fetele care lucrează la Lucky Studio din Iași câștigă foarte bine și programul de lucru este flexibil, deși se lucrează în trei schimburi. Fiecare model își poate alege ce interval orar dorește (trebuie să lucreze un anumit număr de ore în fiecare săptămână), în funcție de cum are nevoie de timp liber pentru alte activități, ceea ce este un lucru bun. Unele fete, cele care sunt studente, pot să își organizeze programul de lucru astfel încât să poată frecventa cursurile, altele, care mai au un job, pot face astfel încât să își îndeplinească atribuțiile și acolo, dar să câștige bani în plus și ca model de videochat.

Multiple-Strand-Pearls

Aceasta ar fi partea frumoasă, dar bănuiesc că există și unele inconveniente, cum ar fi faptul că după o anumită vârstă fizicul nu mai permite practicarea aceastei meserii și trebuie ținut seama că studiile și formarea profesională într-un anumit domeniu trebuie să fie întotdeauna pe primul loc și nu cariera de model de videochat. Mai există și riscul etichetării negative (bănuiți la ce mă refer) de către cei din anturaj sau de către cunoscuți, ori chiar de cei din familie. Mentalitatea românilor nu s-a schimbat prea mult în ultimile două decenii, chiar dacă mulți se laudă că gândesc ca occidentalii și nu au nici un fel de problemă când vine vorba de videochat.

Cel mai bine este ca cele care se anagajaează la un studio de videochat să considere acest job ca fiind unul temporar și să profite cât mai bine de beneficiile materiale de care au parte în această perioadă. Studiourile de videochat au în permanență nevoie de fete noi, deci ofertele de angajare nu lipsesc. Câștigurile materiale sunt bune, bonusurile pe măsura muncii prestate și a gradului de mulțumire manifestat de clienți, deci este un job tentant, chiar dacă nu este de durată.

Bold-lips

Please follow and like us:
0

9 Replies to “Câteva cuvinte despre videochat și Lucky Studio”

  1. faci bani cu gramada ca model … asta v-o spun eu care lucrez la Lucky Studio! nu exista un job unde sa fii platita mai bine si la care sa vii de fiecare data cu placere 😀

  2. am inteles ca e f bine platit jobu asta, dar daca m-as angaja as avea timp oare si de facultate? ca la un job tre sa fii la program din cate stiu

  3. programul e super flexibil si iti alegi tu orele si turele in care lucrezi. cel putin la lucky studio! ai timp de facultate, de un alt job sau de orice altceva, e super fain 🙂

  4. pt aia care au de comentat: imaginati-va ca dupa 8 ore de munca plecati acasa cu 4-5 sute de lei… cum suna asta? in plus nu te obliga nimeni la nimic. hmm suna bine nu?

  5. pfai daca mai eram in iasi sigur eram angajata inca la Lucky Studio, am mai lucrat acolo si e super bine! ai bani si conditii f bune, nimic de obiectat.

  6. bai deci cum arata camerele in care lucrezi … pfai nu iti vine sa mai pleci… si la cati bani castigi nu mai ai nevoie de alt job

  7. am si eu cateva prietene care lucreaza la Lucky Studio … tot ma cheama si pe mine dar nu stiu ce sa fac… voi ce spuneti ? sa ma angajez sau nu?

  8. eu zic sa incerci, ai sa vezi ca o sa iti placa. in plus, poti sa renunti oricand, nu te tine nimeni cu forta 😛

  9. ai sa vezi cat de super e sa lucrezi! fetele te ajuta, primesti complimente zilnic si castigi cat nici nu visezi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *