Cauți o cofetărie cu livrare la domiciliu? Încearcă online!

Trăim într-o epocă tot mai vitezistă și în care o zi pare din ce în ce mai plină cu responsabilități. Găsim puțin timp liber și pentru noi, fiindcă nu doar munca de birou este cea care ne împovărează zi de zi, ci și responsabilitățile casnice. De aceea, când vine vorba de servicii, trebuie să căutăm întotdeauna cea mai simplă, eficientă si rapidă soluție, pentru că dacă ne mai rupem din timpul nostru și în alte moduri, vom rămâne fără el de tot.

Exemplul acestui articol: cumpărarea de la o cofetărie:

Pare simplu, nu? Intri într-o cofetărie, iei ce îți poftește suflețelul, plătești și te duci în treaba ta, mai departe. Ei, iată că nu e chiar așa. Și ne dăm seama de asta abia când de mersul la cofetărie este atârnat și un deadline, precum o zi de naștere la care e nevoie de un tort.

Abia atunci ne dăm seama cât de utilă este o cofetărie cu livrare la domiciliu!

De ce să renunțăm la cofetăriile clasice în favoarea cofetăriilor online?

Ai putea spune că oriunde îți întorci privirea, găsești cu siguranță o cofetărie. Este o iluzie a relativității cu care te-ai mai confruntat, probabil, și cu alte ocazii. Și nu vorbesc doar de cofetării.

Iar acest exemplu de relativitate este ușor de observat. Sa luăm exemplul unei florării. Cu siguranță te-ai găsit, nu o dată, în ipostaza de a avea nevoie să iei urgent un buchet de flori. După ce cauți 5 minute în jur, îți vin în minte aceste vorbe: „Fantastic, fix când ai nevoie de o florărie, nu găsești. Când nu ai te împiedici de ele!”

La fel și în cazul unei cofetării. Probabil treci pe lângă multe în decursul unei zile, însă vei observa atunci când ai nevoie cu adevărată de una, că întâlnești una din următoarele probleme:

  • Nu au tipul de prăjitură pe care îl cauți
  • Nu au cantitatea care îți este necesară
  • Nu îți pot execută o cerință specială de personalizare a unui tort, de exemplu
  • Este închis și ai ajuns prea târziu
  • Tortul poate fi ridicat abia poimâine dimineață, iar tu ai nevoie mâine seară
  • Trebuie să revii după comandă într-un anumit interval orar, în principal când ești la birou, probabil
  • Este aglomerat, coadă și îți dai seama că vei sta acolo mult și bine
  • Prăjiturile pe care le vrei nu sunt într-o condiție tocmai optimă de prezentare

Iar acestea sunt doar câteva dintre probleme. Dacă mai stai să te gândești, din experiența ta personală, sigur mai găsești câteva.

Ce e de făcut atunci?

Ei bine, o cofetărie online te scapă de multe griji. Fără cozi, fără aglomerație, fără deplasare la sediu să ridici comanda, deoarece multe sunt cofetării cu livrare la domiciliu, fără gândul că ți se ofilește tortul pe drumul înapoi spre casă.

Dacă vrei o cofetărie online în București, de pildă, încearcă Edulce.ro și vei înțelege ce înseamnă cu adevărat beneficiile unei cofetării online.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *