Ce fel de bărbați îmi plac?

Ce fel de bărbați îmi plac? Nu am un răspuns clar și bine definit în minte. La vârsta pe care o am nu mai pot da unul asemănător cu acela pe care îl serveam prietenelor mele când mă întrebau cum mi-ar plăcea să fie prietenul meu: înalt, brunet și cu ochii verzi. Pe atunci nu mă interesa altceva, decât să fie frumos…și cam atât. Odată cu trecerea anilor am mai adăugat câte o preferință de care am ținut cont, mai mult sau mai puțin. Îmi plac bărbații inteligenți cu care pot să discut despre orice (muzică, filme, cărți) și care au simțul umorului. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului unui om. Acum nu ma mai interesează prea mult culoarea lor ci felul în care mă privesc și vorbele nerostite pe care le spun.

Îmi plac bărbații care nu au tatuaje și percing-uri sau alte chestii de genul acesta și care pun preț pe imaginea lor, indiferent de locul unde s-ar afla sau de anturaj. Și, nu în ultimul rând, îmi plac bărbații care preferă îmbrăcămintea casual sau office și care emană sexualitate prin toți porii într-un fel discret, ca și cum nu ar fi conștienți de asta. Îmi plac cei care știu să aleagă parfumuri barbatesti care pun în evidență calitățile și care, sincer vorbind, atrag femeile. Nu zic ca un magnet, că aș exagera, dar cred că înțelegeți la ce mă refer.

Îmi plac bărbații care sunt siguri pe ei și care știu ce vor de la viață, dar și cei care nu renunță ușor la luptă oricât de dură ar fi și care sunt dispuși să facă compromisuri atunci când este necesar. Cred că ar fi cazul să mă opresc aici deoarece recitind ce am scris îmi dau seama că am descris bărbatul perfect, ori așa ceva nu există, așa cum nu există nici femeia perfectă. Cu toate acestea nu mă pot abține să nu mă întreb dacă nu cumva sunt prea pretențioasă? Mă amuză întrebarea dar nu vad nimic rău în asta. Nu contează ce a fost, contează ce va fi de azi încolo.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *