Ce să fac pentru a dormi mai bine?

tac-claudia-gri-lenjerie-de-pat-din-bumbac-satinat-2-persoane

Atunci când vine vorba de somn cred că cel mai mult contează enorm confortul dormitorului. Mereu am dormit mai bine într-un dormitor în care m-am simțit confortabil, decât într-un dormitor care nu mi-a plăcut, care nu mi-a creat confortul dorit. De curând am fost la cineva în vizită și am rămas peste noapte. În dormitorul în care am dormit eu patul era îmbrăcat într-o superbă lenjerie de pat de lux . Arată incredibil de bine și nu-mi putea luă ochii de la ea. Am văzut multe lenjerii frumoase, dar această era cu totul și cu totul deosebită.

Am aflat apoi că era o lenjerie de pat bumbac satinat comandată online. Am cerut mai multe detalii, iar când am ajuns acasă am intrat pe asternuturisiprosoape.ro și mi-am comandat și eu o lenjerie. Am un dormitor de două ori mai frumos acum.

Însă, așa cum e și normal, nu contează doar lenjeria de pat, chiar dacă din punctul meu de vedere aceasta are un rol foartr important. Unori nu putem dormi de griji, alteori ne e prea cald, alteori avem diverse afecțiuni care nu ne lasă să dormim.

Dacă întâmpini probleme cu somnul, însă aparent nu ai motive, ai putea să încerci să faci următoarele lucruri înainte de a te bagă în pat: fă-ți un dus fierbinte (te va relaxa și vei dormi mai bine), schimbă-te în haine cât mai comode și mai răcoroase, fă sport, citește, bea un pahar de lapte, redu din lumina din încăpere, nu stă cu ochii în telefon/TV și fă tot felul de activități care te ajută să te relaxezi. Evită mesele copioase și băuturile care conțin cafeină.

Fă tot ce îți stă în putință pentru a-ți asigură un somn liniștit și relaxant, astfel încât a două zi să o poți luă de la capăt în cea mai bună formă.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *