Ce trebuie să ştii despre aplicarea unghiilor cu gel dacă eşti începătoare

Ai auzit sau poate ai văzut cum se aplică unghiile false cu gel, însă mult timp nu te-ai decis dacă este o tehnică pe care ai putea să o practici şi tu la ţine acasă? Ţin să te conving că un kit de unghii false pe care înveţi cum să-l utilizezi te va scuti de mult timp petrecut la salon, dar şi bani lăsaţi acolo. Tehnica aplicării unghiilor false se bucură de atât de multă popularitate anume datorită faptului că este una care se învaţă foarte uşor şi poate fi practicată de oricine, acasă.

Un kit oja semipermanenta, care este unul profesional şi conţine componente de calitate, te va ajuta să obţii o manichiură identică cu cea de la salon. Desigur, pentru început va trebui să înveţi cum să aplici unghiile false şi genul, dar tehnica este una foarte simplă şi se învaţă uşor. Chiar dacă mai multe femei sunt reticente, deoarece cred că nu ar putea să înveţe tehnica aplicării de unghii false, te vei convinge că după câteva încercări vei obţine rezultate impresionante.

Ce conţine kitul de unghii false cu gel?

În funcţie de complexitate, un kit de unghii false poate conţine mai multe ustensile. Dacă este prima dată când încerci tehnică aplicării unghiilor cu gel, cel mai bine ar fi să-ţi cumperi un kit pentru începători. Acesta conţine toate componente şi ustensilele de care vei avea nevoie pentru pregătirea şi curăţarea unghiilor, dar şi pentru aplicarea unghiilor false, precum şi a straturilor de gel.

De asemenea, îţi poţi cumpăra şi un kit ojă semipermanenta. Sugestia este să nu îţi cumperi prea multe tipuri de ojă din prima, deoarece ar fi bine să vezi ce culori îţi plac şi ce preferinţe ai. Pentru început, ai putea să îţi cumperi un kit ojă semipermanent[ cu două culori, mai apoi, vei putea să îţi cumperi ustensile şi culori cu care să completezi kitul de unghii false.

Este important de menţionat că kitul de unghii pentru începători conţine toate ustensilele de care ai avea nevoie, inclusiv şi lampa UV, care usucă unghiile şi datorită căreia acestea sunt atât de rezistente. Lampa este una dintre principalele componente ale kitului.

Aplicarea unghiilor cu gel: sfaturi şi sugestii

După ce ai citit de mai multe ori broşura de utilizare a kitului şi cunoşti paşii pe care ar trebui să îi urmezi pentru a aplică unghiile, poţi începe prima ta sesiune de aplicare a unghiilor false. Este important să ai grijă că unghiile naturale să fie cât mai bine curăţate, iar cuticulă îndepărtată. De asemenea, ai grijă pe tot parcursul pregătirii unghiilor tale pentru aplicarea celor false să nu deteriorezi prea tare unghia naturală.

Nu te grăbi şi respectă pas cu pas instrucţiunile din ghidul de aplicare. Dacă ai cumpărat şi un kit ojă semipermanenta citeşte şi sfaturile de aplicare a ojei care sunt indicate în ghidul aferent acestui kit. De obicei, dacă sunt respectate toate instrucţiunile, unghiile cu gel ar trebui să reziste mult timp şi să strălucească, precum cele aplicate la un salon de înfrumuseţare. Totuşi, important este şi timpul imediat după aplicarea unghiilor. Nu este recomandat să umbli cu mâinile prin apă timp de două ore şi nici să ajungă unghiile tale în contact cu obiecte care le-ar putea deteriora.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *