Ceasuri de damă de la Ceasmania.ro

Doamnele obișnuiesc să se aranjeze, să facă totul pentru a arata cât mai bine atunci când ies din casă. Ele pun foarte mare preț și pe accesorii. Un accesoriu care nu lipsește niciodată de pe mâna multor femei este ceasul. Nu toate femeile poartă ceasuri demana, însă cele care le poartă sunt foarte atente cu ele. Deseori, femeile care adoră ceasurile de mână cumpară ceasuri de la Guess Romania. Cei de la Guess au o mulțime de modele de ceasuri foarte apreciate de doamne.

Daca si tu vrei sa cumperi ceasuri dama de la Guess, intră pe Ceasmania.ro. Aici sunt o mulţime de ceasuri, iar preţurile sunt foarte bune. Foarte frecvent sunt şi reduceri la ceasurile de mâna pentru doamne.De exemplu, momentan este la reducere un ceas Guess Chelsea W0648L15. E un ceas pe care doamnele îl pot purta la ţinutele elegante. Carcasa acestui ceas este rotundă, din oţel inoxidabil, de culoare argintie. Displayul este analog şi este tot argintiu. Ceasul indică ora, minutele şi secundele. Cureaua este din piele de culoare roz şi se închide cu o cataramă ajustabilă. Carcasa are de jur împrejur cristale. Acest ceas costă momentan doar 412 lei şi are o reducere de 40%. Grăbeşte-te să-l vezi şi să-l cumperi dacă îţi place.

Un alt ceas pentru femei de la Guess aflat la reducere e Fifth Ave W0959L1. E un model de ceas casual, cu un mecanism de tip quartz, cu baterie. Carcasa este tot rotundă, din oţel inoxidabil, că la ceasul precedent. Displayul este analog, de culoare albă şi indică ora, minutele şi secundele. Cureaua este din piele albă şi se închide cu o cataramă. Îl poţi cumpără de pe Ceasmania.ro la doar 489 lei, având o reducere de 30%.

Aceste ceasuri, dar şi altele, pot fi achiziţionate de la acest distribuitor autorizat de ceasuri de firma. Ai pe site mai multe detalii.

Please follow and like us:
0

One Reply to “Ceasuri de damă de la Ceasmania.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *