Cele mai uimitoare schimbări în viața de părinte

familie-fericita

Un copil este în primul rând o experienţă ce schimbă multe vieţi, nu numai ale părinților. Cu siguranţă, unele schimbări vor fi în bine, altele, din păcate, mai puţin pozitive, iar unele chiar foarte simplu de acceptat. Dacă vrei să ştii care sunt câteva dintre aceste modificări și ce influență au acestea asupra vieții părinților copiilor, Citeşte în continuare:

  • Schimbarea de scutece. Sunt sigură că ştii la fel de bine că mine că schimbarea de scutece necesită o mulţime de atenţie, dar şi o mulţime de timp, mai ales dacă te afli la primul copil. Cei mici necesită o rutină de schimb grijulie, ceea ce înseamnă că te vei confruntă cu plânsete, joacă sau opunere.
  • Privarea de somn. Un alt lucru pe care îl realizezi încă din primele zile este lipsa somnului. Copiii pot dormi extrem de mult în primele 6 luni de viaţă, însă, mai devreme sau mai târziu se vor confruntă cu acei colici supărăcioşi, dureri de burtă, dureri ale dinţilor sau crampe abdominale. Cu siguranţă, privarea de somn poate avea un impact major asupra ta că şi părinte pentru o lungă perioada de timp, însă se merită orice.
  • Ora de somn este cel mai bun timp pentru odihnă ta. Ia în considerare că momentul cel mai bun că tu să închizi ochii, să îţi odihneşti corpul şi să acumulezi energie este exact în timpul în care bebeluşul doarme. Dar în acelaşi timp poţi să lucrezi de acasă: poţi să faci mâncare, curăţenie sau orice alte activităţi pe care nu reuşeşti să le mai îndeplineşti cu acurateţe. Dacă nu optezi pentru niciunul dintre acestea, poţi citi o carte despre copii, te poţi ocupa de grădinărit sau poţi să te relaxezi în faţă televizorului.
  • Credinţă în magie. Copiii cred cu siguranţă în magie, de aceea, este important să iei în considerare magia. Poţi crede în magie cu ajutorul copilului şi poţi decora camera cu zâne, poţi crede din nou în Moş Crăciun, în iepurele de Paşte sau în orice alt personaj ce va face copilăria mult mai amuzantă.
  • Activităţile de joacă sunt extrem de amuzante. Că şi adult, nu te poţi juca cu păpuşi sau jucării şi cărţi de colorat, însă, când ai un copil totul este posibil. Poţi achiziţiona diverse jucării şi împreună cu cel mic poţi crea o mulţime de episoade distractive. De la zornăitoare, cutiuţe muzicale, ursuleţi de plus, masinute electrice şi până la puzzle-uri şi cărţi de colorat le poţi achiziţiona pentru copilul tău. Acesta este un lucru pe care nu îl vei realiza până când nu vei avea propriul copil.

Lucrurile mărunte contează întotdeauna:

Toate acele lucruri pe care le considerai neimportante, printre care rostogolirea, primul pas, primul chicot, plimbarea în parc, mersul de-a căţelul sau atingerea unui fluture şi zumzetul unei flori ajung să îşi definească importantă şi să te facă să realizezi încă o dată că lumea copilăriei este mirifică.

Etapele acestea sunt destul de importante în procesul de cunoaştere şi dezvoltare al copilului. Nu uită că atunci când ai un copil devii un părinte grijuliu, emoţionant şi plin de fericire. Acum, eşti de acord cu mine că a avea un copil este o recompensă mulţumitoare de la viaţă? Împarte şi cu ceilalţi aceste gânduri şi ţine minte că un copil este o binecuvântare.

masinuta-electrica-toyz-maxi-2x6v-cu-telecomanda-white-wwwwwproduct-manufacturerwwwww-zzzzz-8d

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *