Chirie sau propriul apartament?

Dana și-a cumpărat un apartament nou cu ajutorul unei agentii imobiliare Sibiu. Este un apartament exact așa cum și-a dorit. L-a ales din portofoliul de apartamente noi Sibiu al agentiei NewConceptLiving și se bucură de el în fiecare zi deoarece mereu și-a dorit să locuiesc într-un apartament nou. Acestea sunt moderne, curate și sigure.

Înainte a locuit cu chirie. Nu a fost rau, dar nu

 

se compară cu ce este acum. Când a locuit cu chirie a avut parte de o serie de avantaje, dar și dezavantaje. Era avantajos faptul că se putea muta cu ușurință în orice zonă, fară nici un fel de obligații. Daca o deranjau vecinii, dacă nu îi mai placea zona unde locuia sau dacă își schimba locul de muncă, iși găsea o altă chirie și rezolva problema.

Un alt avantaj al chiriei a fost pentru ea faptul că financiar nu simțea atat de multă presiune. A stat și in apartamente mai mari și in apartamente mai mici. A locuit chiar și in garsoniere. Alegea chiria de multe ori în funcție de pret și era în regulaâă pentru ea.

Erau însa și dezavantaje. Nu putea să facă modificari decît daca îi permiteau proprietarii, nu se simțea niciodată cu adevarat acasă și nu investea banii pe c

 

are îi castiga în ceva ce e era al ei. Nu se gândea că il îmbogațesc pe proprietar sau altceva de genul acesta, dar în general nu era confortabil să stea în locuințe închiriate.

Din cauza aaeasta s-a hotârat să își cumpere propriul apartament în momentul în care a devenit stabilă din punct de vedere financiar, dar și în momentul în care s-a căsătorit. Se spune că în doi totul este mai simplu și au pornit împreună la drum, într-un apartament nou.

E avantajos să ai propriul apartament, deoarece simți ce este casa ta, căminul tau și chiar nu trebuie să dai explicații nimanui pentru ceea ce faci. În plus, peste ani rămâi cu locuința respectiva, după ce achiți rata la bancă. Cel mai mare dezavantaj probabil este stresul pe care îl poți avea în momentul în care știi că trebuie să dai bancii lunar o anumită sumă de bani, timp de 25-30 ani, dar dacă ai stabilitate financiară nu va fi o problemă.

 

Dacă esti de părere că este momentul să vezi oferta de apartamente noi din Sibiu și să alegi un apartament potrivit, intră pe NewConceptLiving.ro.

apartamente

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *