Cinci sfaturi importante în machiaj pentru un ten deschis

Dacă te numeri printre persoanele cu ten deschis la culoare este cert că întâmpini greutăți în alegerea nuanțelor de machiaj, însă sfaturile de mai jos te vor face să arati ca o zeiță a frumuseții.

E bine să ai în vedere faptul că tenul deschis are o predispozitie la iritatii, iar din acest motiv trebuie să iei în calcul de fiecare dată aplicarea unei creme cu SPF ridicat înainte de a te machia, pentru a evita reacții ale pielii și pentru a te proteja de arsuri.

Reguli esențiale în machiajul pentru tenul deschis

  • Acordă o atenție sporită fondului de ten

Selecționarea fondului de ten pentru persoanele cu o piele deschisă la culoare reprezintă o adevarată problemă. Nu de puține ori sunt întalnite machiaje cu o nuanță mai închisă sau mai galbenă decât culoarea pielii, o greșeală inestetică ce te va face să arăti foarte comic. Pentru a fi sigură ca faci o alegere ce nu te va dezamagi poți achiziționa fond pentru tenul deschis pe Bottegaverde, particularitățile sale iluminatoare și extractele din plante făcandu-l un prieten de nădejde al obrazului tau.

  • Nu ezita să folosești bronzer sau blush

Nuanța pielii tale nu trebuie să fie un impediment în aplicarea unui produs menit să-ti pună in evidență trasăturile frumoase. Din contră, îți poți accentua obrajii alegand blush-ul sau bronzer-ul potrivit de pe site-ul BottegaVERDE, unde vei gasi o gamă largă de nuanțe adaptabile și iluminatoare. Secretul constă în cantitatea aplicată de fard de obraz, pentru pielea ta fiind indicat să nu faci exces și să eviți subtonurile calde, deoarece contrastul va fi prea puternic.

  • Alege farduri în conformitate cu nuanța ochilor tăi

E bine să-ti pui ochii în evidență cu ajutorul unor farduri în tonuri apropiate și să eviți pe cât posibil nuanțele neutre, deoarece sunt prea asemanatoare culorii pielii și te vor face să arati inexpresiv. Fie că preferi nuanțele pastelate sau cele intense, ține minte să optezi pentru un tuș asortat fardului de ochi.

  • Evita rujurile în culori deschise

Pentru posesoarele unui ten ca de porțelan, rujurile în nuanțe deschise, precum nude, piersica sau roz pal, nu sunt recomandate, deoarece vor lasa impresia unei fețe palide și terne.

  • Conturează-ți sprâncenele în conformitate cu nuanța părului

Indiferent de cât de deschis sau închis ai tenul, această regulă nu trebuie ignorată, deoarece riști să arăți nenatural, iar sprancenele scoase în evidență prea puternic îți pot înăspri trăsăturile feței. Persoanele cu tenul deschis au, de cele mai multe ori, genele și sprâncenele foarte deschise la culoare. Pentru a remedia această problemă vopsește-ți sprâncenele și încearcă să porți mascara cât mai des posibil.

Acestea sunt regulile cele mai importante de care trebuie să ții cont în machiaj dacă te numeri printre persoanele cu un ten deschis. Chiar dacă întampini greutați in alegerea nuanței ți tonurilor potrivite, trebuie să te consideri norocoasă cu ce ai fost înzestrată, foarte multe muze ale artiștilor plastici din trecut fiind posesoarele unui ten deschis la culoare.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *