Cu ce spăl vasele

Îmi place foarte mult să gătesc. Am moștenit această pasiune de la mama mea, care a fost o bucatareasă exceptională. Când eram mică îmi plăcea să stau lângă ea și să îmi bag “nasul” în treburile ei din bucătarie. De câte ori gătea, faceam și eu ceva. Norocul meu a fost că mama nu m-a gonit niciodată de lângă ea, ba, din contră, m-a lasat să privesc ce se întamplă acolo. Aveam impresia că mama este un fel de magician și toate acele bunătăți, ce ieseau din mâinile, ei sunt rezultatul unor formule magice, elaborate și foarte complicate.

Cu anii, mi-am dat seama că ingredientul principal pe care mama îl folosea, era multă dragoste și pasiune. În plus, este nevoie și de rabdare și dorința de a te perfecționa. Gatitul este o arta și, dacă nu faci acest lucru cu multa plăcere, nu vei reuși niciodată să duci la capat nici măcar cea mai simplă rețetă. Asta este ceea ce am învățat eu de la mama mea.

Acum am și eu familia mea. Acum câțiva ani m-am casătorit și, din aceasta căsnicie, au rezultat doi copii minunați. Desigur, cum era și firesc, mi-am deschis, împreună cu soțul meu, un restaurant. În scurt timp, restaurantul meu, care se numește “Ca la mama acasa”, a devenit foarte cunoscut în orășelul nostru. Gătesc preparate tradiționale, dar și rețete proprii. Lumea se înghesuie, de exemplu, pentru a gusta faimoasa mea tocanița “a la Mioara”. O astfel de rețetă, presupune foarte multe ingrediente. Pe lânga carne de vită pun multe legume și mai am eu un ingredient secret, moștenit de la mama și bunica.

Dar, după ce toată magia din oală și farfurie se termină, răman zeci de vase murdare. Fiind o mâncare cu carne și sos, nu vă puteți închipui cât de greu este să curăț vesela după ce a plecat și ultimul client.

Mult timp m-am chinuit cu detergenții normali, din comerț. În afară de faptul că nu curățau vasele așa cum mi-aș fi dorit eu, se mai intâmpla și să îmi usuce pielea de pe mâini. Așa că am decis să caut un alt furnizor de detergenti vase. Cineva mi-a recomandat magazinul online Sanito.ro. Acest magazin are o experienta de peste 12 ani in domeniu. A colaborat cu multe firme și instituții din țară și toți s-au declarat extrem de multumiți.

Pe site există o gamă vastă de produse din categoria detergenților de orice fel. Tot uitându-mă în categoria de detergenți pentru vase, mi-a atras atenția un Detergent ecologic pentru vase, super concentrat, la 5 L, Disoman de la Kiehl. Acesta vine, așa acum este și descrierea, într-un bidon de 5 litri, este foarte concentrat și, în plus, are un pH neutru. Nu am mai stat pe gânduri și l-am comandat alaturi de alte produse. În câteva zile am avut acest detergent acasă și l-am și folosit în seara aceea. Vasele s-au curătat ca prin minune și mainile mele nu mai erau aspre ca înainte.

Recomand tutror acest detergent precum și site-ul magazinului Sanito.ro.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *