Cum îți poate operația de liposucție schimba corpul definitiv

Ne naștem cu un corp de care trebuie mereu să fim mândri. Acest lucru e clar. Fiecare avem niște coordonate unice, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihologic. Cu toate acestea, stilul de viață pe care îl alegem ne poate influența corpul. Și nu doar el. Corpul poate fi influențat de mulți factori: genetici, de mediu, de alimentație, de schimbări hormonale, precum și multe altele.

Totul este să găsim un echilibru între toate acestea, deoarece, până la urmă, în lipsa acestuia, toate problemele de pe plan fizic se resimt și în plan psihic. De aceea, indiferent de vârstă, multe persoane apelează la intervenții estetice, precum operația de liposucție. Desigur, aceasta nu este singurul tip de operație estetică, însă este una dintre cele mai populare deoarece se luptă cu unul dintre inamicii unui corp frumos și tonifiat: țesutul adipos. Mai exact: grăsimea.

Este necesară operația de liposucție pentru eliminarea grăsimii?

Iată o întrebare pe care și-o pun multe persoane care aud prima oară de acest tip de intervenție chirurgicală estetică. Răspunsurile variază foarte mult, în funcție atât de corpul persoanei în cauză, cât și de așteptările ei. Trebuie spus un lucru foarte clar: o operație de liposucție, precum liposucția abdominală, de exemplu, nu este o rețetă miraculoasă pentru a slăbi.

Multă lume are falsa concepție că liposucția este un instrument miraculos de slăbire, o scurtătură care te scutește de chinul orelor la sală sau al dietelor copleșitoare. Ei bine, nu, liposucția este o operație estetică ce, într-adevăr, elimină grăsimea din așa zisele zone încăpățânate. Așadar, o persoană supraponderală, de exemplu, cu o înălțime de 1.75 și 120 de kilograme, nu poate spera ca operația de liposucție să fie răspunsul pentru ajungerea la un număr de kilograme cu 30 de ori mai mic. Se recomandă, chiar, ca persoanele care vor să apeleze la o astfel de intervenție chirurgicală estetică să treacă printr-o dietă care să le stabilizeze greutatea, urmând ca excesul de țesut adipos să fie eliminat prin lipoaspirație.

Cum îți poate schimba viața o operație de liposucție?

Această operație are într-adevăr un potențial uriaș. Multe persoane se confruntă cu problema grăsimii depuse în zone precum abdomenul, brațele, coapsele sau fesele, care este foarte greu de eliminat prin sport și alimentație.
Prin tehnicile speciale, care includ lipoaspirație laser, tumescentă, cu ultrasunete sau vibrații, un medic chirurg plastician va putea elimina tot țesutul adipos dintr-o astfel de zonă. Astfel, problemele corporale care te fac să fii nemulțumită de propriul corp, sau frustrată din cauza dificultății de eliminare a țesutului adipos, nu vor mai avea niciun impact la nivel psihologic.

Pentru a fi sigură, însă, că operație de liposucție este pentru tine, urmează acești pași simpli:

  1. Găsește un medic estetician cu experiență, precum dr. Radu Panțuru
  2. Programează o consultație
  3. Spune-i obiectivele tale
  4. Ascultă-i opinia și recomandarea de operație de liposucție
  5. Programează liposucția pentru zona dorită a corpului

Intră pe site-ul drpanturu.ro pentru mai multe informații legate de tipurile de operație de rinoplastie și vei ști exact care sunt următorii pași pe care vrei să îi faci pentru a-ți transforma corpul așa cum ai visat întotdeauna.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *