Cum pierd eu timpul, dar cu folos

Mi se mai întâmplă să pierd timpul aiurea, dar ce să fac, nu sunt robot să muncesc toată ziua iar seara să bag ștecherul în priză ca să mă încarc cu energie pentru a doua zi. Probabil că atunci când beau o cafea și fumez o țigară sau când mă uit la un film care îmi place, unii consideră că pierd timpul în loc să fac ceva util. Ce anume? Nu știu sigur: să fac mâncare, curățenie, să spăl vasele, să cârpesc ciorapii, ceva de genul acesta. Da, fac și asta, dar atunci când trebuie și în rest, în loc să îmi găsesc și eu ocupații suplimentare (să fac prăjituri, să pun murături, să croșetez, să mai știu eu ce), îmi pierd timpul bântuind pe internet și scriind articole pe cele două bloguri ale mele, Blogio și Gmxul.

Și da, îmi place să îmi pierd timpul scriind, deoarece mă relaxează. În afară de asta, pot spune că și câștig ceva bănuți în fiecare lună scriind articole publicitare, deci îmi place să cred că nu pierd timpul aiurea cu blogurile mele. Nu pot să mă laud că mă pot întreține numai din articolele pe care le public pe bloguri, nici pe departe așa ceva, dar ținând cont de timpul alocat articolelor de genul acesta și de efortul depus, eu sunt mulțumită.

Din când în când mai particip și la câte un concurs pentru bloggeri, dar fac asta numai dacă subiectul mă interesează și premiile sunt atractive. Dacă consider că merită, atunci mă implic și implicit pierd destul de mult timp cu articolul pe care trebuie să îl scriu pentru concurs. Am câștigat de multe ori, dar am și pierdut. Din fericire am avut multe de învățat și nu îmi pare rău că în urmă cu 6 ani m-am decis să încerc marea cu degetul și să îmi fac primul blog. Nu știam cu ce se mănâncă asta și nici ce înseamnă să fii blogger. Nici acum nu m-am lămurit cum stă treaba și am multe întrebări la care nu am găsit răspunsul, dar  nu-i bai, o să le aflu eu, am timp de pierdut.

Azi trebuie să primesc premiul câștigat cu articolul acesta pe care l-am scris pentru concursul Mișcarea face bine Brașov – vino la cea mai mare oră de sport! organizat de Blogalinițiative. Premiul este un telefon HTC Desire 610 și acum aștept cu nerăbdare să mă sune curierul. Dar până atunci îmi pierd timpul cu încă un episod din serialul Lost. Coincidență?

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *