Cum să alegi o vopsea de păr care să-ți asigure rezultatul dorit

Nu este obligatoriu să mergem la salon pentru a ne schimba culoarea părului. O putem face ușor chiar din confortul propriei locuințe. Pentru a ne bucura însă de rezultate excelente, este esențial să ținem cont de câteva lucruri, cum ar fi lungimea părului, modul în care culoarea tenului și cea a ochilor se potrivesc cu nuanța aleasă, vârsta și calitatea vopselei de păr utilizate.

Alegerea nuanței – primul pas către un nou look

Multitudinea nuanțelor de vopsea de păr existente pe piață ne poate deruta. Oricum, de cele mai multe ori ceea ce dorim nu este chiar ceea ce ni se potrivește.

Pentru a ne bucura de o culoare care să ne evidențieze frumusețea chipului și care să ne scoată în evidență personalitatea, este important să ținem cont de următoarele:

  • Culoarea vopselei de păr trebuie să fie cu maxim două nuanțe mai închisă/mai deschisă față de cea naturală a părului.
  • În cazul în care se dorește o schimbare radicală, cum ar fi trecerea de la roșcat la blond deschis, este mai bine să mergem la un salon.
  • În alegerea culorii, nu trebuie să ne bazăm pe imaginea de pe ambalaj, ci pe descrierea din prospect.
  • Culoarea tenului are un impact major asupra rezultatului final – în cazul tenurile în tonuri reci se va opta pentru nuanțe de șaten sau blond cenușiu, iar în cazul tenurilor calde, sunt ideale nuanțele aurii.
  • Și lungimea părului contează, părul mai scurt fiind mai bine pus în valoare de culorile calde, deschise, în timp ce părul lung va arăta spectaculos dacă nuanța aleasă are reflexe.
  • Dacă am depășit pragul de 40 de ani, ar trebui să optăm pentru culori mai calde, care să întinerească trăsăturile.

Calitatea vopselei de păr – un factor deosebit de important

Dacă nu ne vopsim la salon asta nu înseamnă că trebuie să căutăm cea mai ieftină vopsea de păr pe care o găsim pe rafturile hipermarketului. Dar nici cea mai scumpă.

Este important ca alegerea să se facă în funcție de calitate, mai exact, în funcție de ingredientele pe care o vopsea de păr le conține, pentru a evita situații precum: culoare care se evaporă după câteva spălări, culoare care își pierde imediat strălucirea, păr deteriorat etc.

Gerocossen – vopsea de păr de calitate, la un preț corect

Gerocossen, companie românească cu vastă experiență în domeniu, pune la dispoziție o gamă largă de produse destinate îngrijirii părului, permanent perfecționate pentru a oferi rezultate excelente și pentru a ajuta femeile să își descopere frumusețea.

În magazinul online se găsesc diverse nuanțe de vopsea de păr Color Plus, la prețuri accesibile. Această gamă de vopsele de păr cucerește cu ajutorul culorilor intense, de lungă durată.

Formula îmbogățită cu ulei de argan bio, proteine de mătase și keratină, oferă protecție părului în timpul vopsirii și îi oferă o strălucire aparte. Uleiul de argan mai are un rol – cel de a hrăni în profunzime firul de păr, prevenind astfel și apariția vârfurilor despicate. De asemenea, Color Plus garantează acoperirea totală a firelor albe, fără să usuce și fără să atace fibra capilară.

După procedură, podoaba capilară va deveni mătăsoasă, revitalizată și ușor de stilizat!

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *