Cum se aleg cizmele pentru femei?

Când este vorba despre cele mai bune forme de cizme damă pentru diferite forme de corp, se va lua în considerare forma și se va alege ceva care va echilibra vorma corpului. Un model foarte căutat este reprezentat de cizme peste genunchi stiletto cu forma lor lungă subțire care sunt cele mai potrivite pentru formele subțiri ale corpului și pentru persoanele cu gleznele subțiri.  Stifturile stivuite sunt mai bune pentru cele cu șoldul feminin curbat.

Pentru că femeile preferă să aibă mai multe perechi de cizme iarnă pe care să le schimbe mereu, se apelează de cele mai multe ori la o soluție de compromis reprezentată de categoria de cizme damă ieftine.  Cizmele cu toc se potrivesc la mai multe forme de corp și sunt mult mai versatile.

Încălțămintea complet plată funcționează cel mai bine pe femeile cu picioare medii și lungi. O excepție de la regulă este reprezentată de cizme UGG care arată bine pe oricine și sunt și foarte călduroase. Pentru un plus de confort se recomanda cizme UGG piele.

Cizmele cu platformă sunt grozave pentru orice femeie cu picioare mai scurte care dorește o înălțime suplimentară, dar nu vrea neapărat să poarte un toc mare. Există mai multe tipuri de platforme de unde femeile pot alege.

Cizmele peste genunchi fac picioarele să arate mai lungi și mai subțiri, motiv pentru care sunt atât de minunate, dar pentru femeile cu picioare mai scurte, se recomanda evitarea celor cu o mulțime de catarame, curele sau alte detalii orizontale, deoarece această va scurta și mai mult lungimea aparentă.

Cizmele foarte lungi sunt recomandate doar persoanelor cu picioare foarte lungi iar în acest sens, pentru un plus de eleganță se pot alege acele modele de cizme velur care dau rafinament și eleganță ținutelor.

Ghete până la gleznă pot fi purtate de oricine sub pantaloni însă dacă sunt purtate cu rochii sau fuste acestea trebuie să fie foarte mulate pe gleznă, iar fusta sau rochia trebuie să se termine deasupra genunchiului. Pentru a scăpa de această problemă este mai bine să fie folosite modele de cizme piele întoarsă care sunt foarte permisive în orice ținută.

Atunci când scopul cizmelor este acela de a alungi cât mai mult piciorul, se pot alege cizme mai lungi, bine montate, cu detalii și cu toc. Se pot folosi ciorapi de aceeași culoare că și cizmele pentru a le prelungi în continuare.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *