De la cine să nu împrumuți bani?

credit

Când nu dispui de suficienţi bani pentru achiziţionarea unor bunuri şi/sau servicii, cea mai sigură cale e să apelezi la Telecredit – împrumuturi rapide. La Telecredit poţi lua uşor un credit până la salariu şi te poţi bucură în voie de banii primiţi. E important că atunci când împrumuţi bani să faci un imprumut sigur si rapid, dacă vrei că totul să decurgă în cel mai bun mod. Nu uita că Telecredit e un partener de încredere dacă ai nevoie de un credit online rapid.

E foarte important să ştii şi de la cine nu trebuie să împrumuţi bani, deoarece poţi trece apoi prin situaţii dificile.

  • De la cămătari

Când vine vorba de împrumuturi, cel mai mult trebuie să te fereşti de cămătari. În nici un caz nu apela la ei când ai nevoie de bani. Cămătarii pot reacţiona extrem de urat dacă banii nu sunt înapoiaţi la timp. În plus, mereu vor cere mai mult şi vor creşte dobânda la bani cum vor ei. Nu puţine sunt cazurile în care oanemii trec prin situaţii dramatice când iau bani cu camătă. Dacă termenul a trecut şi banii nu sunt înapoiaţi, cămătarii îşi trimit oamenii după ţine. Ei te pot aduce într-o stare mult mai proastă decât te-ai fi gândit. Ceea ce se aude despre cămătari nu sunt zvonuri, ci fapte reale. Într-o prima faza aceştia încep să te ameninţe la telefon, după care îţi vandalizează bunurile. În cele din urmă recurg la acte de violenţă, ameninţări cu armă, tortură, umilire, ameninţarea familiei, etc. Evita să faci astfel de împrumuturi, oricât ţi-ar fi de greu.

  • De la prieteni

Poate ţi se pare prostesc, dar nu e cel mai indicat să iei bani de la prieteni. Multe relaţii de prietenie s-au stricat din acest motiv. Prietenii îţi pot deveni duşmani foarte uşor când vine vorba de bani, fapt pentru care e mai bine să eviţi să te împrumuţi de la ei. Cel mai bine e să încerci să împrumuţi de la rudele foarte apropiate, care înţeleg situaţia şi te aşteaptă dacă întârzii puţin cu banii, de la instituţiile financiare nebancare (că Telecredit) sau chiar de la bănci, dacă eşti sigur/a de faptul că poţi înapoia creditul. Nu sunt de dorit momentele în care trebuie să împrumutăm bani, dar ele din nefericire au loc. Ia cea mai înţeleaptă decizii şi gândeşte totul cât mai bine pentru a trece cât mai uşor peste perioadele mai grele din viaţă ta.

Please follow and like us:
0

One Reply to “De la cine să nu împrumuți bani?”

  1. Adevarul este ca un astfel de credit te scoate repede din problemele financiare… in general, prietenii nu prea iti pot da decat sume mici de bani, iar bancile au inasprit conditiile de creditare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *