Există o soluție pentru orice problemă

MOCHETA

Câte zile mai sunt până la Crăciun? Numai două? Și eu nu am făcut nimic, sau mai bine zis aproape nimic. Bine că am făcut cumpărăturile, tot e ceva, nu? De ce nu îmi iau câteva zile de concediu? Pentru că nu se poate acum, nu în perioada aceasta a anului, care este foarte aglomerată și avem foarte mult de lucru. Așa că mă descurc și eu cum pot, deși îmi este din ce în ce mai greu, mai ales că nu prea am parte de ajutor. În fiecare zi am amânat să fac ceva, ca să fac altceva, mai important și…am impresia că nu am făcut nimic și chiar dacă totuși am făcut ceva, nu sunt mulțumită.

Nici nu mai știu câte zile au trecut de când am scris ultimul articol pe blog, deși ar fi trebuit să fac asta., dacă nu pentru cititorii mei, măcar pentru mine. Dar, cine să care plasele de cumpărături, cine să facă curățenie și mâncare? Nu am zis nimic de prima parte a zilei pe care trebuie să o petrec la serviciu, că aia nu se pune la socoteală, deși…. Am reușit să fac curățenie generală în jumătate din apartament și sper ca mâine să dovedesc și restul. Dar am o mică problemă, tebuie să găsesc o metodă eficientă pentru spalare mocheta, că m-am cam săturat de bara din fața blocului și de bătător. Chiar nu am timp de așa ceva și sunt prea obosită, nu mai am putere să îmi vărs nervii și pe săraca mochetă, dar nici nu vreau să neglijez aspectul acesta.

Chiar dacă la prima vedere pare greu, pentru orice problemă există o soluție, Parcă așa se spune, nu? De o fi așa nu am de unde să știu, dar am de gând să aflu cum stă treaba în zona crepusculară. Nu mă refer la curățatul covoarelor, ci așa, în general. În orice caz cred că începând de anul viitor trebuie să îmi schimb prioritățile, ar cam fi timpul. vreau să am timp mai mult pentru mine, să mă plimb, să scriu, să citesc și să învăț să zâmbesc din nou. Ah, am uitat ce era mai important: să mă las de fumat. Hmmm, asta este partea cea mai grea, dar dacă vreau să schimb ceva, trebuie să încep cu ce este mai dificil.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *