Ieși afară cu bebe? 5 trucuri pentru o plimbare fără griji

O plimbare relaxantă prin parc, alături de micuțul tău, poate fi o experiență inedită, pentru amândoi. Luna august este perioada ideală pentru o astfel de activitate, condițiile meteorologice fiind favorabile. Așadar, o dimineață sau o după-amiază de vară petrecută împreună cu bebelușul tău, în mijlocul naturii, este alegerea perfectă!

Cu toate acestea, cel mic poate fi imprevizibil, iar plânsul, agitația sau disconfortul pot ruina ieșirea voastră. Pentru a nu întâmpina probleme, îți recomandăm să ții cont de câteva aspecte esențiale.

Iată 5 sfaturi UTILE pentru o plimbare relaxantă, fără nicio grijă!

1. Alege accesoriile potrivite!

Elementul principal pentru o ieșire fără griji este, cu siguranță, căruciorul copilului. Acesta trebuie să fie ușor de manevrat, de strâns și de desfăcut, pentru ca tu să îl poți folosi cu lejeritate. Poți opta pentru unul dintre modelele disponibile la https://www.strollers.ro/carucioare-3-in-1, pentru a beneficia de un produs multifuncțional. Astfel, căruciorul va include și o geantă de depozitare pentru mâncarea, jucăriile și scutecele celui mic. De asemenea, vei dispune și de plasă pentru insecte și ploaie, evitând situațiile neplăcute.

2. Purtați haine lejere!

Atunci când ieși cu bebelușul tău, asigură-te că atât el, cât și tu, purtați haine confortabile. În ceea ce îl privește pe cel mic, unele mămici au concepția greșită conform căreia copilul trebuie protejat de orice sursă de frig. Evită să îl îmbraci mult prea gros și optează, în schimb, pentru haine potrivite vremii de afară. În ceea ce te privește, alege piese vestimentare confortabile, precum o rochie vaporoasă, sau un training lejer. Pentru că plimbarea ta să fie una de neuitat, verifica care sunt noile modele AICI și alege o pereche comodă de pantofi. Astfel, vei evită incidentele neplăcute, precum iritații, călușuri sau alte leziuni.

3. Nu uita lucrurile importante acasă!

Probabil ți s-a întâmplat, de cel puțin câteva ori, să fii nevoită să te întorci acasă, pentru că ai uitat lucrurile de care aveai nevoie. Înainte să pleci, verifică geanta și asigură-te că ai cu tine toate cele necesare. Nu omite mâncarea bebelușului, laptele, scutecele și șervețelele umede. De asemenea, este recomandat să porți cu tine și hăinuțe de schimb pentru cel mic, în cazul în care acesta se murdărește sau se udă.

4. Ține-l pe cel mic ocupat!

Pentru că micuții se plictisesc incredibil de repede, este recomandat să iei cu tine câteva dintre jucăriile preferate ale bebelușului tău. Mai mult, îl poți lăsa chiar pe el să aleagă câteva, înainte de a pleca de acasă. Astfel, te vei asigura că va avea tot timpul ceva distractiv de făcut, iar plimbarea voastră va fi una relaxantă, lipsită de plânsete sau disconfort.

5. Ajută-l să descopere natura!

Pentru ca micuțul să nu se plictisească pentru nicio clipă, oferă-i o activitate plăcută. Chiar dacă acesta este prea mic pentru a înțelege tot ce îi spui, el îți va auzi vocea și îți va simți prezența. Arată-i copacii, frunzele bătute de vânt, iarbă, norii de pe cer și păsările. Astfel, îl vei ajuta să conștientizeze mediul înconjurător, încă de acum. Dacă dorești, puteți face și un mini picnic, lăsându-l pe cel mic să atingă florile, copacii și să exploreze lucrurile aflate în imediată apropiere.

Acestea fiind spuse, ține cont de aceste sfaturi utile, pentru a te putea bucura de o plimbare relaxantă, de neuitat, alături de cel mic!

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *