Inelul de logodnă

inel-logodna

Poate nu știați, dar obiceiul purtării inelului de logodnă, cafe este simbolul iubirii între două persoane, își are originile în Egiptul Antic. Pe atunci, dacă o femeie primea inelul de la un barbat însemna că este  de acord să-i fie supusă pana la sfarșitul vieții. Timpul a trecut, oamenii și tradițiile s-au schimbat. Acum inelul de logodnă este un simbol al iubirii, al încrederii și al dăruirii, dar și al loialitatății. Purtarea inelului de logodnă arată lumii că partenerii tau sunt complet responsabili de angajarea într-o relație care poate dainui o viața întreagă.

Cine alege inelul de logodnă? De cele mai multe ori bărbatul își asumă această sarcină dificilă, dar multe cupluri preferă să facă aceasta împreună, din motive evidente.

Când se oferă inelul de logodnă? Nu contează prea mult luna sau ziua aleasă, dar eu cred că martie este luna perfecta pentru a oferi un inel, deoarece această lună are o semnificație aparte pentru reprezentantele sexului frumos.

Există locul perfect pentru cererea în căsătorie și oferirea inelului de logodnă? Eu zic că nu, oriunde este bine, atâta timp cât cei doi se iubesc și își doresc din toată inima să se căsătorească. Chiar și așa, romantismul nu trebuie să lipsească și sunt sigură că majoritatea femeilor își doresc ca locul ales să nu fie unul comun, care nu iese cu nimic în evidență.

Care este modelul ideal pentru un inel de logodnă? Depinde de gusturile și preferințele partenerilor, dar și de preț. Preferate sunt cele confecționate din aur alb sau galben care au montate pe ele pietre prețioase, cum ar fi diamantul, safirul, smaraldul sau rubinul.

Contează mărimea? Mă refer la piatra, sau pietrele montate pe inelul de logodnă. Întotdeauna contează, dar să nu exagerăm. Ana Kournikova a primit de la Enrique Iglesias un inel cu un diamant roz în formă de pară de 11 carate care a costat 2,5 milioane de dolari, iar Michael Duglas a oferit soției sale, Chaterine Zeta Jones, un inel cu un diamant mare, de 10 carate, înconjurat de alte 28 diamante, mai mici, care a costat peste 2 milioane de dolari. Mai are rost să zic  ceva de inelul oferit de Doald Trump soției sale sau de cel primit de prințesa Diana?

Toate inelele de logodnă sunt frumoase, indiferent de materialul din care sunt confecționat sau mărimea pietrelor prețioase. Contează să fie oferite din inimă, cu multă dragoste.

 

 

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *