Mă ucide ea, imprimanta mea!!

Titlul acestui articol poate părea la prima vedere neobișnuit sau bizar, dar nu mă pot abține să nu scriu, acolo sus, în câmpul adecvat: “Mă ucide ea, imprimanta mea!!” . Deși mi-au trecut prin minte mai multe variante, parcă niciuna nu este destul de interesantă sau măcar amuzantă. De câte ori mă enervează imprimanta de la birou, îl aud în gând pe Mihail cum începe să fredoneze Mă ucide eaaaa și eu continui cu imprimanta meaaaa…. și mă calmez instant și încerc să rezolv problema. Dacă nu reușesc, pun mâna pe telefon și sun un prieten, varianta preferată.

Când și cum am printat primul document? Nu îmi aduc bine aminte, au trecut mulți ani de atunci, prea mulți…Nu îmi aduc aminte nici ce fel de imprimantă am folosit și nici ce culoare avea. Dar toate au început, nu? Păi să vedem. În timpul liceului nu, în nici un caz, nu aveam computer și nici imprimantă. Să fi fost după câțiva ani doar, când am participat la primul meu concurs pentru ocuparea unui post din cadrul unei anumite instituții publice, chiar dacă știam că este cu dedicație pentru altcineva? Nu, nu atunci! În acel an, mai precis 1993, nu toate instituțiile publice nu aveau asemena dotări, adică computere și imprimante. Proba practică a constat în scrierea unui document folosind o mașină de scris, mda. Nu m-am descurcat prea bine, recunosc, deoarece uitam să împing cadrul cu mâna ca să încep un rând nou, ceva asemănător cu enter. Dar asta e altă poveste…

Când băiatul meu a împlinit un an, m-am gândit că nu ar fi rău să fac un curs de operator calculatoare, în speranța că dacă învățam să folosesc un computer aveam mai multe șanse să mă angajez undeva. Îmi aduc aminte computerul pe care butonam, era un Pentium 2, cred, fără mouse, cu sistem de operare Windows 3.1. Numai profu’ avea Pentium 3 cu Windows 95 și, culmea tehnologiei, avea și mouse!! Toate ca toate, dar chiar nu țin minte ca în sala de curs să fi fost vreo imprimantă. Mai dau o filă, mai trece un an și ceva…

În 1998 am reușit să mă angajez, tot în urma unui concurs, la o altă instituție publică, pe post de ajutor analist programator. Cred că atunci, la proba practică, a fost momentul în care am printat primul meu document. Proba a constat în, dacă îmi aduc bine aminte, scrierea unui document în word și printarea acestuia. Examinatorul ne-a spus că ne va puncta în funcție de cât de mult și cum vom scrie (adică corect din punct de vedere gramatical) un text în word, în 10 minute. Și am început să scriu cât putem de repede și de bine. Pe atunci nu aveam viteză la scris, dar nici ceilalți concurenți nu se puteau lăuda cu așa ceva. După ce a tercut timpul, adică cele  10 minute acordate cu generozitate, fiecare concurent și-a printat opera de artă.

Cu toată părerea de rău, tot nu îmi aduc aminte ce imprimantă am folosit atunci. Să fi fost Hewlett Packard sau Canon? Chiar nu mai știu. Din fericire era una destul de bună pe vremea aceea și nu am avut parte de nici un incident neplăcut atunci, adică ceva de genul blocării, necomunicării cu computerul sau, mai rău, picături de cerneală pe foaia de hârtie, așa cum am pățit de multe ori după aceea, cu alte imprimante. Pot spune că am avut noroc, era culmea ca în timpul concursului să facă figuri, nu? Dar se putea întâmpla și asta. Concluzia este că oricât de bun ai fi și oricât de mult te-ai strădui, dacă computerul și împrimanta nu sunt bune și mai mult te încurcă în loc să te ajute, este posibil să pierzi totul și cea mai frumoasă experiență să se transforme în cel mai cumplit coșmar al vieții tale. Poate exagerez puțin, dar cei care au avut parte de experiențe asemnănătoare, mai mult ca sigur că îmi vor da dreptate.

premii-campanie-canon-blogal-initiative

Dacă doriți să cumpărați o imprimantă nouă sau să o schimbați pe cea veche cu una performantă și vreți ca investiția să fie cât se poate de mică, nu mai stați pe gânduri și profitați de promoția Canon Cashback plus 3 ani garanție.

Mecanismul campaniei este următorul:

Dacă în perioada 01.03.2016 – 30.06.2016 achiziționați echipamente Canon care fac parte din categoria celor selectate pentru această campanie, primiți o anumită sumă de bani înapoi (între 90 și 270 de lei – valoarea acesteia fiind în funcție de produsul cumpărat) și beneficiați de o garanție de 3 ani pentru produsele Canon cumpărate de dumneavoastră.

Lista de produse disponibile în promoție:

 • MAXIFY MB2050 – Cashback 90RON
 • MAXIFY MB2350 – Cashback 90RON
 • MAXIFY MB5050 – Cashback 140RON
 • MAXIFY MB5350 – Cashback 230RON
 • MAXIFY iB4050 – Cashback 90RON
 • i-SENSYS LBP6230dw –  Cashback 50RON
 • i-SENSYS LB7100Cn –  Cashback 180RON
 • i-SENSYS LBP7110Cw – Cashback 180RON
 • i-SENSYS MF212W – Cashback 50RON
 • i-SENSYS MF216n – Cashback 50RON
 • i-SENSYS MF217w – Cashback 50RON
 • i-SENSYS MF226dn – Cashback 230RON
 • i-SENSYS MF229dw – Cashback 230RON
 • i-SENSYS MF6140dn – Cashback 270RON
 • i-SENSYS MF6180dn –  Cashback 270RON
 • i-SENSYS MF623Cn – Cashback 90RON
 • i-SENSYS MF628Cw – Cashback90RON
 • i-SENSYS MF724Cdw – Cashback 140RON
 • i-SENSYS MF728Cdw – Cashback 140RON
 • i-SENSYS MF729Cx –  Cashback 140RON

Următorul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a primi înapoi suma aferentă Cashback este să completați informațiile cerute în formularul pus la dispoziție de Canon pentru această campanie. Nu uitați că trebuie să faceți dovada achiziționării produsului, adică să scrieți seria (validă) produsului,  să scanați bonul sau dovada electronică pe care ați primit-o la e-mail și să încarcați copia în formular. Dacă nu faceți asta, nu veți primi în contul bancar suma de bani aferentă cashback.

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *