Parfumuri potrivite pentru sezonul cald

pandera

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită sau doriți pur și șimplu să vă îmbogățiți colecția cu un parfum nou și incitant, nu ezitați să vizitați Magazinul Pandera. Aici veți găsi parfumuri originale dar și replici ale acestora la cele mai bune prețuri și puteți beneficia de avantajele promoțiilor acestui magazin online.

Transportul este gratuit prin intermediul Urgent Curier sau GLS România oriunde în țară, asta dacă efectuați o comandă mai mare de 200 de lei, iar livrarea din stocul disponibil se face în maxim 24 de ore.

Atunci când se schimbă anotimpurile, trebuie să schimbi și hainele, cele groase cu cele subțiri și invers. De această regulă ar trebui să ținem seamă și în cazul parfumurilor, în funcție de notele pe care le conțin. Un parfum potrivit pentru sezonul rece, în timpul verii devine mai cald și poate avea o tentă nedorită, mult prea puternică de musk.

Pe timpul verii cele mai potrivite parfumuri sunt cele cu tente fructoase sau cu tente florale. Nu este recomandată flosirea parfumului pur și nici a apei de parfum, ci a apei de toaletă sau a apei de colonie care trebuie aplicate mai des.

În magazinul online Pandera găsiți foarte multe parfumuri tentante, cu arome sofisticate și senzuale, în combinații amețitoare care subliniază personalitatea și sex-apelul bărbaților sau care celebează frumusețea și forța feminină.

  •  Armani Code Eau de Toilette pentru barbati ® este un parfum seducător, sofisticat și senzual cu tonuri delicate de flori de măsline, lemn și semințede tonka în combinație cu lămâie și hergamota, un coctail de esențe cu un miros persistent și puternic, alegerea perfectă pentru bărbatul modern și sexy.
  • Hugo Boss No.6 Bottled Eau de Toilette pentru barbati ® este un parfum foarte popular cu esențe aromatice de prune, citrice și mere, cu extract de vanilie, lemne prețioase și mușchi, un amestec neobișnuit  de măslin și bergamota, care subliniază personalitatea și sex-appelul fiecărui bărbat.
  • Paco Rabanne Lady Million Eau De Parfum pentru femei ® este un parfum de o eleganță discretă, o combinație de fructe amețitoare și flori senzuale cu esență dulce și delicată de miere, tonuri pure de patchouli și flori de portocal, zmeură și gardenie, o celebrare a frumuseții și forței feminine.
  • Lady Gaga Fame Eau De Parfum pentru femei ® este un parfum oriental dulce din fructe, flori și ierburi, o combinație atractivă de șofran, orhidee și tămâie cu o notă finală de iasomie, caise și ballandonou, cu un miros sofisticat, atractiv și senzual, perfect pentru femeile care vor să șocheze.

ParfumuriOriginale

 

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *