Rapiditate, calitate, eficiență – caracteristicile unei firme de succes

vidanjari

Până azi, dacă pronunța cineva cineva cuvântul vidanje, mă gândeam automat la un fel de camion cu un bazin în loc de remorcă care are un fel de dispozitiv și furtun cu ajutorul cărora se golește fosa septică, atât și nimic mai mult. Adevărul este că nu am văzut niciodată o vidanjă în acțiune și nici nu am fost curioasă să aflu mai multe despre acest serviciu de salubritate. Pe de altă parte, locuind la bloc de foarte mulți ani de zile, chiar nu am avut nevoie să apelam la servicii de vidanjare și din cauza aceasta nu am fost curioasă să aflu mai multe amănunte despre această activitate.

Există firme care oferă servicii de vidanjare, implicit salubrizare. Am aflat mai multe amănunte în  legătură cu acest gen de prestări servicii după ce am accesat www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro. Sociatatea comercială S.C. DINSTEF COM S.R.L. este o firmă cu capital social integral românesc și este cunoscută pe piața din România pentru serviciile calitative pe care le oferă:

  • servicii de vidanjare
  • desfundări și curățări canale
  • stropire spații verzi
  • spălare spații și incinte betonate
  • spălări piscine
  • decolmarări
  • denisipări

Serviciile oferite se adresează în special firmelor și persoanelor fizice din București și împrejurimi, dar la cerere se pot face deplasări și în alte județe din țară. Parcul auto este format din autoutilitare marca IVECO, model EUROCARGO (an fabricație 2006 cu euro4 și an de fabricatie 2009 cu euro 5) sigure și eficiente, potrivite activităților specifice firmei în mediul urban dar și rural.

Masinile noastre iubesc orasul, la fel cum si orasul le iubeste pe ele, de aceea sunt autoutilitare atractive si versatile, ce indeplinesc conditiile de eficienta si eco-durabilitate. De altfel, fiecare camion pe care il detinem respecta mediul, oamenii, insa si principiile de functionare si optimizare a spatiilor murdare, mizand pe usurinta de aplicatie pe strazile aglomerate ale oraselor mari.

Această fimă îndeplinește cu succes activități de eliminare a deșeurilor și apelor uzuale, salubritate, vidanjare ecologică, vidanjare grășimi, desfundare mecanizată a rețelelor de canalizare și spălare mecanizată. Personalul este bine organizat, dinamic și flexibil, iar serviciile sunt executate rapid și eficient. Datorită faptului că firma oferă sercicii de calitate și are la activ multe colaborări finalizate cu succes, clienții sunt mulțumiți și, ceea ce este mai important, rămâni fideli mult timp firmei și implicit serviciilor oferite de aceasta.

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *