RomaniaTonight.ro ne ajuta sa evadam 

E vara, trecut de miezul noptii, iar cearsaful mi s-a lipit de corp. Pe la ureche imi bazaie un tantar si cand gaseste un loc gol, neacoperit de cearsaful care parca este inmuiat in apa clocotita, ma ciupeste pana la os. Nu pot dormi, ma ustura ochii, ma doare capul ingrozitor, iar corul tantarilor ma nauceste. Nu mai suport sauna acesta! Ma autosugestionez sa resist. Oblig ochii sa se inchida.

E racoare, ma plimb pe o carare de munte, iar alaturi susura un izvor racoritor. Ma opresc si imi spal fata. Alaturi, din padurea de brazi vine o aroma placuta, iar departe  se aud cainii latrand si clopotele de gatul berbecilor. Iarba, soare, cer senin si unda de racoare placuta…

Ma ridic din pat si ma duc repede la birou. Gata! Stiu cum scap din Iadul acesta. Intru pe platforma RomaniaTonight.ro si caut cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelierAm nevoie de cateva nopti petrecute la munte sa ma pot odihni si sa-mi revin.

Nu vreau la mare, fiindca si acolo ar fi la fel! Doar muntele imi va oferi energia de care am nevoie sa-mi revin. Trec rapid in revista cazare Valea Prahovei si parca vad cu ochii mintii cum fac trasee in voie, iar la mijlocul drumului ma prinde o ploaie racoroasa de vara. Pielea mea incinsa se racoreste instant. Ceata se lasa usor si cuprinde totul. Valul ei cenusiu cuprinde neasemuita frumusete din jur. Eu, ma grabesc prin ploaie catre unitatea de cazare si sunt totusi fericita. Picaturile reci ma revigoreaza, mergand asa gasesc tufe de afine, bogatia pamantului si le adun cu lacomie. Sunt fericita, fericita, fericita! Voi ajunge curand la cel mai confortabil dintre apartamente regim hotelier Sinaia voi face o baie calduta, imi voi schimba hainele si voi dormi ca un prunc. Va fi somnul linistitor de care am mare nevoie, fiindca la Bucuresti, noptile de vara devin adesea un cosmar.

Ma intorc in varful picioarelor in camera. Si el sufera, dar nu la fel de mult.

-Unde ai disparut? Ce caldura infernala, imi spune! As deschide un geam, dar ne invadeaza tantarii.

Ii povestesc cu lux de amanunte cum am rezervat un apartament de lux sa evadam din Bucuresti, iar platforma RomaniaTonight.ro este salvatoarea noastra din Infern…

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *