Sfaturi pentru alegerea service-ului gsm potrivit

Fie că ne place, fie că nu, în zilele noastre suntem dependenți de telefon. Rareori întâlnim persoane care nu au un telefon mobil și mai tot timpul vedem pe stradă persoane de toate vârstele care vorbesc la telefon sau care folosesc dispozitivul inteligent pentru a asculta muzică, pentru a găsi informații pe internet sau pentru a se ține la curent cu noutățile de pe rețelele de socializare.

Din nefericire, apar și situații în care gadgetul devine inutilizabil. Nimeni nu spune că telefoanele au o durată de viață nelimitată – se pot strica oricând, fie din cauza neatenției utilizatorului, fie din alte motive. Când apare o asemenea situație, sfatul imediat recomandat este să mergi cu telefonul într-un service gsm. Se pune întrebarea “Cum alegi?”, întrucat sunt foarte multe asemenea service-uri pe piață. În rândurile urmatoare vă ofer o recomandare și cateva sfaturi pentru alegerea service-ului gsm potrivit.

1. Asigura-te că e poziționat aproape de zona în care locuiești
Cu toții știm cât de frustrantă e situația în care telefonul e defect, inutilizabil. Repararea dispozitivului trebuie să dureze cât mai puțin, iar asta înseamnă o soluție imediată, o locație cât mai apropiatî în care să poată fi efectuată intervenția. Personal am ales Glassgsm (www.glassgsm.ro) atunci când am avut nevoie de inlocuire display iPhone 8 – era cel mai apropiat service și reparația a fost facută in cel mai scurt timp.

2. Reparația trebuie să fie făcuta cât mai rapid
Reiau ideea și menționez că reparația trebuie să readucă telefonul în stare de funcționare cât mai repede cu putință. Asta pentru că depindem de smartphone-uri, după cum spuneam și la început. Același service menționat mai sus oferă chiar reparații pe loc, sau in maximum 48 de ore dacă alegi să nu te deplasezi pâna acolo, ești din altă localitate și trimiti telefonul prin curierat pentru a fi reparat.

3. Ce tipuri de reparații pot fi făcute?
Ține cont și de detaliul acesta, pentru că face o reală diferență. Degeaba ajungi într-un service pentru o înlocuire display iPhone 8, dacă acolo nu se poate realiza reparația respectivă. Prin urmare, verifică atent, pe site-ul oficial al service-ului, sau chiar la fața locului, lista de servicii oferite. Ar trebui să conțina cel puțin urmatoarele: înlocuire display, înlocuire carcasă, înlocuire sticlă, înlocuire antenă wifi și/sau gsm, înlocuire cameră, înlocuire difuzor, înlocuire butoane – și lista poate continua. În funcție de problema pe care o ai, asigură-te că găsești și rezolvarea ei în service-ul gsm ales.

4. Calitate, garanție și preț
Nu în ultimul rând, îți dorești ca banii investiți în reparația telefonului să fie cheltuiți cu folos. Va trebui să te asiguri ca service-ul pe care îl alegi folosește doar piese de calitate, originale. “O reparație ieftina va fi în cele din urmă o reparatie scumpă” – am văzut asta pe glassgsm.ro și sunt perfect de acord. Un preț mai mic poate să însemne calitate îndoielnică a pieselor utilizate, ceea ce va duce la cedarea lor mult mai rapidă. Garantia reparatiei vine asociata automat cu calitatea pieselor utilizate. Un service care se respecta, precum Glassgsm, ofera si garantie de 6 luni pentru reparatiile efectuate. Pretul reparatiei conteaza de asemenea, insa nu trebuie sa fie principalul criteriu de selectie, dupa cum spuneam si anterior. Va trebui sa gasesti acel echilibru, acel raport perfect intre calitate si pret.

Cu aceste lucruri in minte, data viitoare cand vei avea nevoie de un service gsm vei sti cum sa il alegi. Recomandarea mea e Glassgsm – de fiecare data acolo am avut parte de profesionalism, reparatii rapide, garantie si preturi corecte.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *