Și ursitoarele au rolul lor

ursitoare

Nu cred că există părinte care să nu dorească tot ceea ce este mai bun pentru copilul său; să fie inteligent și frumos, să aibă noroc în viață și să nu ducă lipsă de nimic. Este în firea lucrurilor ca părinții să fie alături de copiii lor pe lungul drum al vieții, să le îndrume pașii și să îi ajute atunci când au nevoie. Botezul copilului este cel mai important eveniment din viața micuțului și de aceea organizarea acestuia trebuie făcută cu cea mai mare atenție pentru a nu trece cu vederea amănunte importante cum ar fi tradițiile și obiceiurile populare care, într-un fel sau altul, trebuie respectate.

Prezența ursitoarelor la botezul copiilor este la modă de câțiva ani buni la noi în țară și pot spune că este de neconceput ca la petrecerea de botez să nu existe momentul ursitoarelor care vin să îi ureze micuțului numai împliniri pe tot parcursul vieții sale. Este frumos, nimic de zis, în afară de faptul că ursitoarele care vin la petrecere nu sunt cele adevărate. Nici nu ar avea cum să fie așa, pentru că se spune că ele nu pot fi văzute sau auzite și că vin noaptea să viziteze pruncul. Dar ca petrecerea de botez să fie de neuitat și pentru ca părinții și oaspeții să se simtă bine, ursitoarele sunt întotdeauna binevenite, chiar dacă rolul acestora este jucat de actrițe profesioniste și spectacolul acestora este personalizat.

Dacă doriți ca primul eveniment important din viața copilului dumneavoastră să fie deosebit și în același timp oaspeții să se simtă bine și să aibă parte de momente unice, nu ezitați și angajați ursitoare botez.

Acestea nu sunt reale (nici nu ar avea cum) ci sunt actrițe profesioniste care dau un spectacol unic de teatru pentru petrecerea copilului dumneavoastră cu scopul de a înveseli invitații și de a descreți frunțile acelora care sunt supărați. Ursitoarele știu că fiecare copil este special și de aceea frumoasele zâne concep un text personalizat în versuri, potrivit fiecăruia. Showul este imaginat ca un spectacol de teatru și versurile sunt alese cu grijă pentru a mulțumi și cea mai pretențioasă audiență. Acestea pot fi chemate la nașterea bebelușului, la petrecerea de botez, la petrecerea de moț sau cea de turtă. Peste ani, când copilul va crește și va răsfoi albumul cu fotografiile făcute la botez va afla că zânele din povești au venit să îi ureze ca binele să îi călăuzeazcă pașii pe tot parcursul vieții.

 

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *