Stoauto te ajută la greu

images

Vară – vacanță, plajă, apă, înghețată și mult, mult soare. Nevoia de a ieși în aer liber a devenit tot mai mare, așa ca eu împreună cu familia mea ne-am decis să facem ocolul țării pentru a vizita fel și fel de locuri interesante. Bagajele erau pregătite de câteva zile, traseul era pus la punct, venise momentul mult așteptat să pornim la drum!  Singura problemă care ar fi putut să ne strice planurile ar fi fost mașina noastră care de un timp s-a cam lenevit și nu prea mai este dornică de acțiune. Nu o condamn deoarece sunt conștientă că datorită numărului mare de ani care au trecut de când am cumpărat-o, nu mai are aceeași energie și vitalitate ca la început și uzura a început să își spună cuvântul.

Din păcate, chiar în momentul în care soțul meu a introdus cheia în contact, motorul a refuzat să pornească. După o verificare amănunțită și îndelungată a constatat că motorul și-a dat ultima suflare. Pregătiți totuși pentru o asemenea situație, am apelat la firma Stoauto care detine magazinul online de profil de la adresa www.stoauto.ro. Această firmă  are ca domeniu principal de activitate importul și comercializarea de piese auto și accesorii originale pentru mai multe mărvci de automobile: Audi, Seat, VW, Skoda etc, dar și consumabile și accesorii, anvelope, jante, piese tuning și articole de vestimentație.

Cu toate că nu doream să amânăm plecarea în excursia multașteptată, am fost nevoiți să facem asta. În câteva zile am primit noul motor comandat de la Stoauto și un prieten priceput l-a schimbat în doi timpi și trei mișcări. Și ca să fim siguri că nu vom avea surprize neplăcute, am comandat și anvelope noi, de vară. În următoarea zi am pornit la drum cu inima împăcată și fără teama că s-ar putea ca la un moment dat mașina să ne lase cu ochii în soare.

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *