Sutiene în vogă – tu ce porți?

Mereu o provocare pentru partea feminină, alegerea sutienului potrivit în funcție de ținuta adoptată devine cu atât mai dificilă cu cât opțiunile sunt mai multe. Mai bine decât oricine, o femeie știe că lumea modei nu se limitează doar la piesele vestimentare, la încălțăminte, la genți și accesorii – alegerea sutienului corespunzător este de asemenea necesară.

Pentru că este vorba despre piesă de lenjerie intimă ce nu trebuie să fie neglijată nu doar din cauza gradului de confort pe care îl oferă, dar și pentru estetică, o atenție sporită trebuie acordată sutienului. După cum și numeroși designeri afirmă, evoluția stilistică a sutienelor nu poate fi contestată, de la șine grăitoare fiind trendurile ce le vizează, mereu altele.

Spre deosebire de trecut, când moda se limita la modelele clasice, acum liniile simple au fost înlocuite cu succes cu liniile anatomice, acestea pliindu-se perfect pe orice tip de bust. Se pare că și în locul bumbacului este acum mai preferata dantela, voalul, satinul, mătasea – toate acele texturi ce oferă un aspect distins lenjeriei intime.

De-a lungul timpului, gama de sutiene s-a diversificat într-atât încât opțiunile de care dispunem sunt nelimitate: sutiene cu bretele detașabile, semi – cup, dublu cu push-up, cu sau fără susținerea oferită de sârmă, minimizer, full – cup. Fiecare au fost create cu gândul la diversele constituții, astfel că toate femeile să găsească un model potrivit bustului lor.

Cele mai în vogă sutiene în 2017

Anul acesta remarcate se fac sutienele bralette, modelele despre care nu ai cum să nu fi auzit sau să le fi văzut. Acestea sunt incluse mai ales în ținutele vedetelor și le recunoști după bretelele multiple pe care le prezintă.

Chiar pe bralette.ro găsești astfel de sutiene, potrivite oricărei tipologii de sâni. De altfel și nuanțele sunt variate, deci variante există. Sutienul poate fi accesorizat cu succes cu ținute sexy, provocatoare, îndrăznețe, dar și în cele discrete, elegante. Îl poți purta dacă optezi pentru rochii vaporoase, fluide sau ușor transparente, însă te ajută să emani un aer aparte și dacă îl accesorizezi cu o cămașa.

Nici balconettele nu se lasă mai prejos în acest an. Reprezintă alegerea ideală în cadrul ținutelor de seară decoltate, dar nu doar în acest caz. Un model ce dispune și de push up se recomanda celor care au un bust mic sau mediu. În cazul celor cu forme voluptoase cea mai potrivită este variantă fără push up.

Bretelele detașabile sunt un detaliu eficient de luat în considerare. Mai ales pentru acele rochii cu umerii goi sutienele de acest tip sunt recomandate.

Sutienul maximizer este ideal pentru cele cu sânii mici care au nevoie de o soluție în acest sens. Ei bine, modelul oferă efect vizual natural, deci îl poți alege dacă vrei să arăți perfect cu fiecare ocazie. Este vorba despre push-up-ul pe care îl include, constând în buretele însoțit de săculeții de silicon detașabili. Mai ales dacă ținută prezintă un decolteu generos, este de preferat un astfel de sutien.

Modelul cu efect minimizer prezintă o tehnologie extrem de apreciată de femeile al căror bust este prea generos, pentru că le ajută să reducă din volumul acestora. Sutienele ce au cupă extra – large sunt cele mai potrivite în acest sens, întrucât reușesc să acopere într-un mod excelent anatomia sânului. Mai ales în cadrul ținutelor mulate sunt recomandate pentru că oferă un efect vizual aparte.

Acestea sunt 4 dintre cele mai dorite sutiene la oră actuală, căutate mai ales de femeile care doresc să adopte ținute perfecte din toate punctele de vedere.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *