Ți-ai cumparat o casă nouă? Trei ponturi pentru a te muta fară stres

Mutatul dintr-o locuință în alta poate fi o adevarată sursă de stres pentru tine, întrucat trebuie să te asiguri ca nu vei uita nimic în vechea casă, dar și că îți vei proteja toate obiectele valoroase pe toată durata transportului. Mai mult decât atât, trebuie să ai în vedere împachetarea lucrurilor în așa fel încât să îți fie cât mai ușor cu putință să le organizezi rapid în noua locuință. În cele ce urmează poți descoperi o serie de trucuri și sfaturi care te vor ajuta să te muți fară să întâmpini probleme.

Iată trei ponturi care te vor ajuta să te muți fară stres:

 1. Renunță la cutiile din carton

Deși toată lumea apeleaza la cutiile din carton pentru a-și depozita lucrurile atunci cand se mută dintr-o casă într-alta, adevarul este că există soluții mult mai eficiente în acest sens. Mai precis, în loc să folosești cutii care pot ceda greutății în orice moment și care necesită și banda adezivă, sfoara și multe alte materiale auxiliare, poți alege să utilizezi cutii din lemn și roți tente. Astfel, poți împacheta toate obiectele de mici dimensiuni în cufare sau în cutii din lemn, cărora să le adaugi roți, sau le poți monta pe acestea din urmă direct pe obiectele masive pe care trebuie să le muți. În consecință, intră pe magnetcenter.ro si vezi produsele din ofertă pentru a decide care dintre acestea răspund nevoilor tale. Fără îndoială, dacă vei pune acest truc în practică, vei reuși să te muți mult mai rapid și făra stres.

2. Protejează-ți obiectele de valoare

Un alt factor de stres pentru o persoană care își schimbă domiciliul se referă la eventualele deteriorari ale obiectelor de valoare pe care le deține. Pentru a scapa de această grijă, trebuie să iei toate măsurile de precauție, înainte să începi procesul de împachetare. În acest sens, poți folosi folii cu bule pentru a înfașura obiectele fragile și îți poți achiziționa, de la Itelmobile, diferite accesorii de protecție pentru orice marcă de telefon și tabletă. În mod sigur, dacă vei ține cont și de acest aspect, îți vei putea muta în siguranță chiar și cele mai delicate obiecte.

3. Împachetează inteligent

Pentru a reuși să împachetezi toate obiectele din vechea casă, astfel încat să le poți organiza eficient și rapid în noua locuință, începe prin a te debarașa de toate lucrurile pe care nu le vei mai folosi. În acest mod, vei scapa de această selecție atunci când te vei instala în noua casă. De asemenea, poți încerca să împachetezi lucrurile în funcție de camere, punând în fiecare cutie din lemn exact obiectele pe care le vei folosi pentru o anumită încăpere. Cu certitudine, aplicând și acest truc vei putea să te muți rapid, dar și să îți organizezi eficient lucrurile în noua locuință.

Acestea fiind spuse, dacă te pregătești să te muți dintr-o casă în alta, ține cont de aceste trucuri și vei reuși ceea ce ți-ai propus, fară să întâmpini probleme.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *