Top cinci lucruri care îți aduc noroc în casă!

Fie că ești sau nu genul care crede în superstiții, există anumite lucruri despre care se spune că îți aduc bunăstarea și norocul în locuință. Chiar dacă ești tentată să nu le iei în considerare, poți să faci o încercare, pentru a le testa capacitățile de influențare a mediului în care trăiești. Iată cinci lucruri de care trebuie să ții cont, dacă dorești ca locuința ta să îți aducă noroc!

1. Argintul

Încă din cele mai vechi timpuri, argintul a fost considerat un material cu puteri speciale, vindecătoare și purificatoare. Legenda spune că, în trecut, miresele își puneau în ziua nunții un bănuț din argint în pantof pentru a avea o căsnicie fericită. De asemenea, o monedă din argint poziționată sub catargul unui vas în construcție îi asigura acestuia noroc și navigare fără incidente. De aceea, poți apela și tu la un astfel de truc. De exemplu, o bijuterie speciala prelucrata din argint poate reprezenta un talisman norocos al casei tale. Fie că este vorba de o decorațiune sau de un accesoriu, testează efectul acestei tradiții în propriul tău apartament!

2. Curațenia desăvârșită 

Chiar dacă nu este un „talisman norocos” în sine, nivelul de curățenie din casa ta poate influența mediul încare trăiești. O locuință impecabilă favorizează circularea liberă a energiilor pozitive, stimulează puterea de concentrare și o stare psihică bună, în general. Așadar, dă un click pe Valprestparchet.ro, alege-ți modelul preferat și bucură-te de camere cu un aspect modern și impecabil. De asemenea, păstrează o ordine perfectă în fiecare încăpere a casei, pentru că un astfel de mediu favorizează claritatea gândirii și relaxarea.

3. Statuetele cu broaște țestoase sau elefanți

Statuetele confecționate din diverse materiale, înfățișând o broască țestoasă sau un elefant, sunt considerate a fi adevărate obiecte aducătoare de noroc. Se spune că acestea își pun amprenta asupra locului în care sunt poziționate, determinând persoanele care trăiesc în acea casăs ă fie mai productive și, în general, mai norocoase.

4. Un dream catcher

Aceste obiecte semnifică, pentru amerindieni, cercul închis al vieții ce nu are sfârșit. Cu toate acestea, nu numai ei îl folosesc, căci dream catcher-ul a devenit un simbol internațional pentru protecția casei. Se spune că acesta alungă spiritele rele în timpul nopții și îi protejează pe cei ce locuiesc în casă de toate pericolele.

5. Acvariul cu pești

Se spune că un acvariu cu pești aduce norocul în casa în care este poziționat, stimulând în același timp, prosperitatea. Este de preferat să alegi peștișorii aurii, cunoscuți pentru puterea lor de a îndeplini orice dorință!

Așadar, dacă vrei să aduci mai mult noroc în viață ta, testează una sau mai multe dintre aceste tehnici!

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *