Trei achiziții inteligente pentru mașini mai vechi de 5 ani

Oricâtă grijă ai avea de mașina ta și oricâtă importanță ai acorda reviziilor periodice și accesoriilor pe care le folosești, autoturismele sunt concepute astfel încât să ceara mai mult decât atât pentru a funcționa la adevărata lor capacitate. Din fericire, există soluțiile perfecte pentru a-ți transforma mașina într-un vehicul funcțional, cu o lungă durată de viață.

Dincolo de uzura normală a pieselor auto, intervin factorii externi pe care nu îi poți controla – accidente, condițiile de vreme sau drumurile cu denivelări. Acestea pot produce pagube însemnate mașinii, dar care nu pot fi evitate complet. Drept urmare, este nevoie să fii mereu pregătit atunci când pleci cu mașina la drum lung sau să faci o revizie la întoarcere, în special pentru că a sosit sezonul concediilor și  a drumurilor cu gropi, ieșite de sub zăpadă și gheață. Dacă ai o mașină cu care circuli de mai mult de 5 ani, este posibil să ai nevoie de mai multe dotări.

Află din acest articol care sunt cele 3 achiziții inteligente pe care trebuie să le faci pentru mașina ta:

 1. În funcție de tipul de autoturism pe care îl deții, dar și de mediul în care îl folosești cel mai des – într-un oraș aglomerat, pe drumuri de munte sau de țară- sunt câteva componente care vor ceda mult mai devreme decât este prevăzut. Unul dintre acestea este ambreiajul. Forțat prea des din cauza condițiilor de drum, acesta va trebui schimbat mai curând decât ar fi normal. Un kit complet de ambeiaj poate fi comandat de pe site-ul cu piese auto Revizieshop, pentru a garanta, de fiecare dată, siguranța ta pe drumurile către casă. Apelează la specialiști pentru identificarea problemei dacă sesizezi și cele mai mici defecte ale acestei funcții.

 2. Investești o dată pentru mulți ani în perechile de anvelope potrivite. Fie că îți trebuie unele noi ori ai adus de curând modificări mașinii tale și trebuie să adaptezi roțile și anvelopele, comandă cele mai bune cauciucuri de pe piață. Optează pentru cele special concepute pentru sezonul de vară, întrucât acestea asigură toate caracteristicile necesare atunci când parcurgi sute de kilometri în condiții de temperaturi extreme.

 3. Orice model de mașină, fie că este mai vechi sau mai nou, are nevoie de îmbunătățiri frecvente. Suspensia este o altă componentă de care trebuie să ai grijă, mai ales dacă ai parcurs câteva zeci de mii de kilometri pe drumuri neasfaltate. Pe pagina http://www.revizieshop.ro/opel-astra-h/ găsești piesele necesare înnoirii sistemului de suspensie pentru un Opel Astra H, iar pe site pentru alte zeci de modele de autoturisme. Verifică periodic și reglează suspensia mașinii, pentru a circula fără probleme pe orice tip de drum.

Schimbând aceste piese la timp, vei scuti nu doar investiții ulterioare mai mari, dar și pericolul unor accidente.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *