Trei secrete ale unui corp de invidiat în 2018

O zicală românească spune să-ți faci iarna car și vara sanie. Astfel, dacă dorești să arăți incredibil vara aceasta, trebuie să începi de pe acum pregătirile și să iei chiar astăzi deciziile potrivite privind un nou stil de viață. Minunile nu se întâmplă întotdeauna peste noapte, mai ales dacă este vorba de cum dorești să arate corpul tău.

Și în anul 2018, doctorii și specialiștii în nutriție recomandă stilul de viață sănătos și activitatea fizică. Află, însă, din acest articol care sunt opțiunile tale pentru fi în formă într-un timp cât mai scurt, dar și alimentele care te vor ajuta să întreții această stare de bine.

Iată trei recomandări ale specialiștilor:

1. Dacă ai una sau mai multe nașteri la activ ori ai slăbit brusc foarte multe kilograme și ai rămas cu un surplus inestetic de piele pe maini, coapse, abdomen sau față, vrei, cu siguranță, să scapi cât mai curând de această înfățișare. Cu ajutorul lipoaspirației (cunoscută ca liposucție) și al domnului Dr Sorin Parasca, poți arăta din nou incredibil cu un mic retuș. Înainte de operație trebuie să te asiguri că ești pe deplin sănătoasă și pregătită să-ți păstrezi formele de invidiat. Niciun lucru bun nu se întâmplă dacă nu contribui câtuși de puțin la crearea și menținerea sa.

2. Exercitiile fizice nu trebuie să fie extenuante. Nici nu este nevoie să mergi mereu la sală, deși este cea mai potrivită soluție, dacă vrei să vezi rapid rezultatele. În schimb, îți poți face programul chiar acasă, cu ajutorul videourilor disponibile pe Internet sau a aplicațiilor de pe telefon, care îți pot aminti de fiecare dată ce și când trebuie să lucrezi. Ieși la alergat de câte ori poți și nu îți forța corpul să facă mai mult efort decât poate, întrucât rezistența fizică se dobândește în timp. Ia-ți o minge de aerobic acasă sau la birou și folosește-o pe post de scaun sau pentru a face un set de exerciții ori poți merge la un bazin de înot și la saună o dată pe săptămână, pentru a-ți lucra toți mușchii corpului.

3. Alimentația, după cum știi, este foarte importantă. Înainte de a te îngrijora că nu poți ține pasul cu o dietă strictă, află că sunt și alte posibilități de a scăpa de kilogramele în plus și de a-ți tonifia corpul. În primul rând, renunță la zahăr și la dulciurile din comerț. O metodă eficientă pentru a face acest lucru este înlocuind prăjiturile, ciocolata și bomboanele cu unele pentru diabetici, care sunt de multe ori, îndulcite cu ștevie sau sirop de arțar, de aceea sunt și mult mai sănătoase. De fiecare dată când simți nevoia de dulce, alege un fruct, în schimb. Cel mai scăzut conținut de zahăr îl poți găsi în: zmeură, căpșune, mure, avocado, kiwi, grapefruit și pepene roșu.

Dacă vrei să arăți și să te simți minunat în 2018, nu trebuie decât să urmezi aceste sfaturi simple de aplicat și care vor da rezultate neașteptate în cel mai scurt timp. Starea ta de bine se va reflecta în tot ceea ce faci, iar 2018 va fi, cu siguranță, anul tău!

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *