Un loc în Bucureşti unde te distrezi gătind!

Scoala de gatit CulinaryOn din Bucuresti este locul magic unde trebuie să ajungă orice aspirant ce doreşte că să afle secretele de bază prin care nişte ingrediente banale de supermarket se transformă în preparate gustoase şi cu un aspect vizual încântător. Cei care deja au luat parte la workshop-urile de bucătărit de aici nu au decât cuvinte de laudă despre modul în care acestea s-au desfăşurat şi despre cum s-au simţit în calitate de participanţi.

Distracţia este maximă la asemenea ore de învăţat tainele gătitului, iar bucătării instructori care le susţin fac tot ce le stă în putinţă că stângăcii cursanţi să aibă parte de experienţe memorabile. Oricine se poate înscrie la un asemenea eveniment culinar, singur sau alături de ceilalţi membri ai familiei, la fel de bine cum se pot face teambuiling-uri senzaţionale cu menirea declarată de a uni mai puternic colegii de serviciu.

După ce participă la asemenea cursuri speciale cu specific gastronomic, aproape toţi cei care le-au urmat încearcă să îşi perfecţioneze abilităţile în bucătăriile proprii, testând noi şi noi reţete apetisante.

Se pot organiza la Centrul CulinaryOn petreceri corporate deosebit de atractive, unde participanţii întâi pregătesc anumite feluri de mâncare, iar apoi se înfruptă din ele, amuzându-se la maxim. Evenimentele corporate şi petrecerile de la CulinaryOn sunt unice, atât de aparte încât la ele pot că să fie invitaţi nu doar cei din cadrul unei firme, ci şi partenerii de afaceri.

Sala specială unde se organizează acestea dispune de echipamente de top, ultramoderne, pentru că invitaţii la astfel de experienţe senzaţionale să fie pe deplin mulţumiţi. În afară de mâncărurile delicioase pregătite de către bucătari experimentaţi, cele mai atractive rămân, fără îndoială, cele făcute chiar de către participanţi sub îndrumarea instructorilor cu vechime în artă culinară. La evenimentele corporate de la CulinaryOn sunt incluse în preţ garderoba şi dulapurile pentru bagaje, recepţia pentru oaspeţi, sistemul audio şi video, băuturile nealcoolice.

La categoria de evenimente corporate se oferă celor interesaţi pachete speciale pentru grupuri mai mari de persoane, între 30 şi 250, pentru 4 sau 8 ore, putându-se în cadrul lor împleti fericit evenimentul de business propriu-zis cu activităţile de teambuilding speciale.

În ce constă un eveniment corporate la CulinaryOn?

  • se găteşte o masă cu trei feluri de mâncare;
  • sunt asigurate toate ingredientele şi echipamentele necesare;
  • o echipa de profesionişti supraveghează atent activităţile desfăşurate;
  • se oferă ceai, cafea, sucuri şi apă gratuit participanţilor;
  • au loc concursuri amuzante;
  • participanţii primesc reţetele mâncărurilor gătite, şorţuri de bucătar şi diplome.

Se mai pot organiza la CulinaryOn şi petreceri aniversare pentru copii, unde personalul interacţionează deosebit de bine cu cei mici, pe care îi ajută că ei să realizeze preparate gustoase.

Aşadar, iată un loc unde chiar merită să ajungeţi cât de curând!

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *