Ursitoarele

ursitoare

Prezența ursitoarelor la botezul copiilor este la modă de câțiva ani buni la noi în țară și pot spune că este de neconceput ca la petrecerea de botez să nu existe momentul ursitoarelor care vin să îi ureze micuțului numai împliniri pe tot parcursul vieții sale. Este frumos, nimic de zis, în afară de faptul că ursitoarele care vin la petrecere nu sunt cele adevărate. Nici nu ar avea cum să fie așa, pentru că se spune că ele nu pot fi văzute sau auzite și că vin numai noaptea să viziteze nou născutul.

Dar ca petrecerea de botez să fie de neuitat și pentru ca părinții și oaspeții să se simtă bine, ursitoarele sunt întotdeauna binevenite, chiar dacă rolul acestora este jucat de actrițe profesioniste și spectacolul acestora este personalizat și unic.

Botezul copilului este cel mai important eveniment din viața micuțului și de aceea organizarea acestuia trebuie făcută cu cea mai mare atenție pentru a nu trece cu vederea amănunte importante cum ar fi tradițiile și obiceiurile populare care trebuie respectate.  Dacă doriți ca petrecerea de botez a copilului dumneavoastră să fie deosebită și în același timp oaspeții să se simtă bine și să aibă parte de momente unice și de neuitat, nu ezitați și căutați ursitoare pentru botez din Bucuresti.

Din păcate ursitoarele nu sunt reale, ci actrițe profesioniste care dau de fiecare dată un spectacol unic de teatru. Scena este petrecerea copilului dumneavoastră iar acest spectacol are scopul de a înveseli invitații și de a descreți frunțile acelora care sunt triști (deși în asemenea momente nu ar trebui să fie așa). Ursitoarele știu că fiecare copil este special și de aceea frumoasele zâne concep un text personalizat în versuri, potrivit fiecărui copil. Showul este imaginat ca un spectacol de teatru și versurile sunt alese cu grijă pentru a mulțumi și cea mai pretențioasă audiență.

Totul este pregătit cu mult timp înainte, iar amănuntele privind organizarea petrecerii, locația și invitații sunt cele mai importante, deoarece în jurul acestora se mulează regia întregului spectacol. Ursitoarele pot fi chemate la nașterea bebelușului, la petrecerea de botez, la petrecerea de moț sau cea de turtă. Peste ani și ani, când copilul va crește și va răsfoi albumul cu fotografiile făcute la botez, va afla că zânele din povești au venit să îi ureze ca binele să îi călăuzeazcă pașii pe tot parcursul vieții.

 

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *